Multi Mortel Brabant maakt bouwen gemakkelijker

Vanaf augustus 2019 is de regio Uden een nieuwe service rijker: het afhalen of bezorgen van mortelproducten. Aan de Oudedijk in Odiliapeel start Multi Vloeren Brabant deze nieuwe service.

Vlak naast de N264 is er een mobiele mini mortelcentrale gestationeerd. Deze mini-mortelcentrale produceert direct mortelproducten zoals betonmortel, vloerenspecie, stabilisatiezand of stampbeton.

Ideaal voor (particuliere) klussen waarbij kleinere hoeveelheden mortelproduct of beton nodig zijn. Maar ook voor de professional bespaart deze service tijd én geld. Bijvoorbeeld voor aannemers, hoveniers, stratenmakers en tegelzetters wordt het werk hiermee vereenvoudigd doordat ze binnen enkele minuten het gewenste product op de aanhanger hebben.

Rob van Deursen: “Het afhalen van kleine hoeveelheden beton is in het buitenland al vrij normaal. In Nederland is het nog relatief onbekend. Maar dit zorgt voor zoveel gemak in de branche dat wij denken dat dit echt een toevoeging is in de regio”.

Als sinds de oprichting van Multi Vloeren Brabant in 2001, het andere bedrijf van Rob van Deursen, heeft innovatie de volle aandacht gehad. “Met Multi Vloeren Brabant hebben we als een van de eerste vloerenbedrijven geïnvesteerd in een volautomatische vrachtwagen om aan de toenemende vraag tegemoet te komen. Met Multi Mortel Brabant starten we weer een nieuwe innovatie: kleine hoeveelheden beton / mortel afhalen of bezorgen om zo de bouw nog meer te versnellen, het werk te vereenvoudigen en de kwaliteit te verhogen. Zo staan we voor gemak, snelheid en kwaliteit tegen een gunstige prijs.”

Multi Mortel Brabant biedt naast afhalen een extra service: ook bezorging behoort tot de mogelijkheden. Dit vanwege de keuze voor een mobiele betoncentrale op vragenwagen.

Multi Mortel Brabant is 6 dagen per week geopend. Op weekdagen kan er beton afgehaald worden tussen 6.00 en 15.00 uur. Op zaterdagen van 6.00 uur tot 16.00 uur. Bestellen kan via 06 – 39 49 90 69  of via www.multimortelbrabant.nl.

www.multimortelbrabant.nlhttps://www.multimortelbrabant.nl
Terug