Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Dé vloerlegger in Brabant

Multi Vloeren Brabant in Boekel is een ervaren vloerlegger in Brabant. Wij bieden diverse soorten vloeren aan en legt deze op professionele wijze. We bieden onze dienstverlening aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan. We gebruiken daarbij de nieuwste technieken en bieden een complete dienstverlening, zodat u alles onder één dak kunt uitbesteden.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Welke vloeren leggen wij als vloerlegger?

Als vloerlegger zijn we gespecialiseerd in de aanleg van diverse soorten vloeren. Zo kunt u door ons een tegelvloer laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand. Dit is een duurzame vloer die zowel binnen als buiten aangelegd kan worden. Wilt u eerst een egale ondergrond voor uw eindvloer laten storten? Kies dan voor bijvoorbeeld een grijze zandcementvloer. We leggen uw ondervloer egaal aan, zodat u een goede basis heeft voor de vloer die u erbovenop wilt laten leggen. Voor welke vloer u ook kiest; ons ervaren vloerenbedrijf verzorgt uw project van a tot z!

Laat een vloer door ons leggen

Wij verzorgen als vloerlegger graag het totaalproject voor u, van advies en ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie en afwerking van uw nieuwe vloer. Wilt u vooraf een duidelijk beeld van de kosten? Laat dan een offerte door ons opstellen, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en de kenmerken van uw ruimte.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.