Gratis offerte aanvragen

Natuursteenvloeren

Een natuurstenen vloer in Brabant

Een natuurstenen vloer in Brabant laat u leggen door Multi Vloeren Brabant in Boekel. Wij zijn dé specialist in het leggen van vloeren. U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje. Wij kunnen eerst uw cementdekvloer storten, waarna we uw natuurstenen vloer plaatsen. Bij ons kunt u alles onder één dak laten regelen. De mensen waarmee u zakendoet, komen ook de uiteindelijke vloeren leggen.

Volledig ontzorgd worden tijdens de aanleg van een natuurstenen vloer

Multi Vloeren Brabant is bewust een tweemanszaak. Zo kunnen we zelf bij elk project aanwezig zijn en deze tot in de puntjes nauwkeurig uitvoeren. Het leggen van een natuurstenen vloer doen wij geheel zelf. Dit is een nauwkeurig werk waar wij onze handen niet voor omdraaien. Alle benodigdheden voor het storten van uw cementdekvloer en het leggen van de natuurstenen vloer nemen wij zelf mee. Ook voor het leggen van een afwerkvloer schakelt u ons in.

Informeer naar alle mogelijkheden voor de aanleg van uw nieuwe vloer

Wilt u uw natuurstenen vloer laten leggen door ons gespecialiseerde vloerenbedrijf? Of bent u geïnteresseerd in een kwalitatieve tegelvloer? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden!

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant