Gratis offerte aanvragen

Werkwijze

Onze werkwijze, daar heeft u als opdrachtgever enkel plezier van.

Zo kiezen wij er bewust voor om kleinschalig te blijven. Onze vermelde teamleden zijn altijd persoonlijk bij uw werk betrokken. De afspraken worden gemaakt met Anoek of Jeanne. Anoek en Jeanne verzorgen de planning, maken de offertes en spreken dagelijks de geplande werkzaamheden door met ons team..

Verder behandelen wij iedere klus alsof het onze eigen woning betreft. Dat betekent dat wij geen rotzooi maken rondom en in uw woning en dat we altijd de beste kwaliteit willen leveren. Wij nemen alle materialen (behalve water) mee naar de locatie. We leggen de vloer met een volautomatische vrachtwagen combinatie. Alle grondstoffen worden in de vrachtwagen gemengd, zodat het niet nodig is om bijvoorbeeld een lading zand in de voortuin te storten.

Naderhand werken we uw vloer keurig af en mochten er cementresten aanwezig zijn op kozijnen of elektrapijpjes, dan maken we dat voor u schoon. Onze volledige werkwijze is samengevat in onze bedrijfsfilm.

Als laatste staan wij voor kwaliteit. Als lid van de NOA (Nederlandse Ondernemers Vereniging van Afbouwbedrijven) en van stichting Afbouwkeur staan wij garant voor de kwaliteit van ons werk. Als lid van deze instanties voldoen wij aan de hoge gestelde kwaliteitsmaatstaven en gedragsregels die in samenwerking met de consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.

 

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant