Gratis offerte aanvragen

Een afwerkvloer laten storten

Het specialisme van Multi Vloeren Brabant in Boekel is een afwerkvloer storten die aan de hoogste eisen voldoet. Daarom hebben wij er dan ook bewust voor gekozen om klein te blijven, zodat we u altijd de kwaliteit kunnen garanderen die wij u beloven. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bij ieder project maken wij gebruik van onze eigen materialen. Wij komen met onze eigen vrachtwagen op locatie om zowel grote als kleine projecten aan te pakken.

Waarom is het belangrijk om een afwerkvloer te laten storten?

Als u een vloer laat leggen, dan is het belangrijk dat de basis perfect is. U merkt het namelijk direct als er hier iets niet goed is gegaan. Daarom laat u een egale afwerkvloer storten door Multi Vloeren Brabant. Een voorbeeld van een afwerkvloer is een cementdekvloer. Met een goede basis kan uw ook strak worden gelegd. Ook dit verzorgen we graag voor u. Laat ons bijvoorbeeld een natuurstenen vloer leggen. Wij hechten zeer veel waarde aan details en daarom laten we alles weer schoon en opgeruimd achter.

Neem contact met ons op om een vloer te laten storten

We storten graag een afwerkvloer, zoals een specievloer, van de beste kwaliteit, zodat u een goede ondergrond heeft. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? We vertellen u graag persoonlijk meer over onze diensten en over de vloeren die we aanbieden. Hiervoor kunt u bellen naar 0492 – 84 04 08 of een e-mail sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Ons vloerenbedrijf uit Brabant verzorgt graag de ideale vloer voor uw woning of bedrijf!

Uw vloer, ons vak!