Gratis offerte aanvragen

Afwerkvloer storten

Het specialisme van Multi Vloeren Brabant is een afwerkvloer storten die aan de hoogste eisen voldoet. Daarom hebben wij er dan ook bewust voor gekozen om klein te blijven, zodat we u altijd de kwaliteit die wij u beloven ook kunnen garanderen. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijk opdrachtgevers. Bij ieder project maken wij gebruik van onze eigen benodigdheden. Wij komen met onze eigen vrachtwagen op locatie om zowel grote als kleine projecten aan te pakken.

Vloeren
Als u een vloer laat leggen, dan is het belangrijk dat de basis perfect is. U merkt het namelijk direct als er hier iets niet goed is gegaan. Daarom laat u een egale afwerkvloer storten door Multi Vloeren Brabant. Wij hechten zeer veel waarde aan details en daarom laten we alles weer schoon en opgeruimd achter.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie over onze werkwijze, dan kunt u dat natuurlijk vinden op de website, maar we kunnen u er ook persoonlijk meer over vertellen. Hiervoor kunt u bellen naar 0492 – 84 04 08 of gebruik maken van het online contactformulier. U kunt ook een e-mail met uw vragen sturen naar: info@multivloerenbrabant.nl.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!