Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Bent u op zoek naar kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid, dan laat u een betonvloer storten door Multi Vloeren Brabant. Wij zijn een bedrijf dat bewust klein is, maar toch beschikken we over een vrachtwagen en alle andere benodigdheden om een kwalitatief hoogwaardige betonvloer te kunnen storten bij u op locatie.

Service
Wij vinden het belangrijk dat u tevreden op onze service terugkijkt en daarom gaan we net dat stapje verder. Of u nu een groot of een klein project hebt, onze selfsupporting vrachtwagen komt bij u langs en het enige wat we dan nog nodig hebben is water. Hiermee kunnen wij een perfect strakke betonvloer storten die de ideale basis vormt voor welke soort vloer dan ook. Bovendien laten wij alles weer schoon achter.

Contact
Wij vertellen u graag over onze werkwijze die geroemd is in Brabant en in de regio’s daarbuiten. Past deze werkwijze bij uw wensen, dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. We houden van een uitdaging en nemen uw project graag aan. U kunt dan ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0492 – 84 04 08, stuur een e-mail naar: info@multivloerenbrabant.nl of maak gebruik van het contactformulier.

werkzaamheden

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.