Gratis offerte aanvragen

Cement dekvloer

Multi Vloeren Brabant een perfect egale cement dekvloer van de hoogste kwaliteit leggen. Multi Vloeren Brabant is werkzaam voor particulieren, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers. Wij staan bekend om onze kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid.

Dekvloeren
Multi Vloeren Brabant kan voor u een cement dekvloer leggen van zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze kwaliteit kunnen wij mede waarborgen door ons geavanceerde vrachtwagensysteem. Met dit systeem kunnen wij alle grondstoffen, die wij altijd zelf aanleveren, in de vrachtwagen computergestuurd wegen en mengen. Hierdoor worden enkel de benodigde grondstoffen gebruikt en wordt er weinig restafval achtergelaten. Bovendien werken wij met diverse hoogwaardige apparaten om een cement dekvloer op een strakke en nette wijze te leggen en af te werken. Een voorbeeld hiervan is onze vlindermachine, waarmee de vloer op schitterende wijze kan worden afgewerkt en tevens voorzien wordt van een slijtvaste toplaag. Na onze werkzaamheden, laten wij de werkplek schoon achter. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een strakke en prachtige vloer het enige is wat wij bij u achterlaten.

Contact
Wilt u een cement dekvloer laten leggen, neem dan contact op met. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Maak meteen een volledig vrijblijvende afspraak. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!