Gratis offerte aanvragen

Smeervloer storten

Multi Vloeren Brabant is een gespecialiseerd vloerenbedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket aan vloeren waaronder een smeervloer storten. We zijn een klein tweemansbedrijf, waardoor degene met wie u zaken doet, ook degene is die uw vloeren komt leggen. Kwaliteit en hoogstaande service, dat zijn onze kernwaarden. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een overzicht van onze prijzen en onze expertise!

Smeervloer storten: ook andere vloeren leggen wij graag voor u

  • Cementdekvloeren: een cementgebonden ondervloer waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. Wij werken hem strak af, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van tegels, hout of tapijt.
  • Tegelvloeren: wij kunnen desgewenst tegels in de cementvloer leggen, waardoor u direct een opgeleverde vloer heeft. U hoeft dus niet eerst de vloer te laten leggen, en daarna de tegels te lijmen! Wij werken hierbij altijd in teamverband, eventueel ondersteund door ervaren tegelzetters.
  • Vloerverwarming: we bieden het totaal concept, in samenwerking met onze partner.
  • Vloerenbedrijf Multi Vloeren Brabant heeft de expertise om uw vloer perfect te leggen.

Voor meer informatie over ons vloerenbedrijf kunt u terecht op onze website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkzaamheden.

Uw vloer, ons vak!