Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een smeervloer storten

Multi Vloeren Brabant uit Boekel is een gespecialiseerd vloerenbedrijf waar u terecht kunt als u een smeervloer wilt laten storten. We zijn een klein tweemansbedrijf waardoor degene met wie u zakendoet, ook degene is die uw vloeren komt leggen. Kwaliteit en hoogstaande service: dat zijn onze kernwaarden.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een smeervloer op professionele wijze laten storten

Als u ons inschakelt voor het storten van een smeervloer, gaan we efficiënt te werk. In onze vrachtwagen hebben we alle materialen die we nodig hebben voor het storten van de vloer. Dankzij ons geavanceerde systeem kunnen alle grondstoffen voor de smeervloeren in de vrachtwagen computergestuurd worden afgewogen en gemengd, voordat ze uw woning of pand worden ingesluisd. De cementdekvloer is een voorbeeld van een smeervloer die we storten. Op deze cementgebonden ondervloer kunt u hierna iedere gewenste vloerbedekking leggen. Wij werken deze strak af, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van tegels, hout of tapijt.

Laat een vloer door ons storten

Een smeervloer storten vormt de basis voor een strak en duurzaam eindresultaat in elk bouw- of renovatieproject. Deze vloeren bieden niet alleen een solide en egale ondergrond die klaar is voor elke vorm van afwerking, maar dragen ook bij aan de thermische en akoestische isolatie van de ruimte. Ons vloerenbedrijf heeft de expertise om uw smeervloer perfect te storten. Neem contact met ons op voor een overzicht van onze prijzen en onze expertise!

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.