Gratis offerte aanvragen

Een smeervloer storten

Multi Vloeren Brabant uit Boekel is een gespecialiseerd vloerenbedrijf waar u terecht kunt als u een smeervloer wilt laten storten. We zijn een klein tweemansbedrijf waardoor degene met wie u zakendoet, ook degene is die uw vloeren komt leggen. Kwaliteit en hoogstaande service: dat zijn onze kernwaarden. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een overzicht van onze prijzen en onze expertise!

Een smeervloer en andere vloeren op professionele wijze laten storten

Als u ons inschakelt voor het storten van een smeervloer, gaan we efficiënt te werk. In onze vrachtwagen hebben we alle materialen die we nodig hebben voor het storten van de vloer. Dankzij ons geavanceerde systeem kunnen alle grondstoffen in de vrachtwagen computergestuurd worden afgewogen en gemengd, voordat ze uw woning of pand worden ingesluisd. We storten diverse soorten vloeren voor u, zoals:

  • Cementdekvloeren: dit is een cementgebonden ondervloer waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. Wij werken deze strak af, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van tegels, hout of tapijt
  • Tegelvloeren: wij kunnen desgewenst tegels in de cementvloer leggen, waardoor u direct een opgeleverde vloer heeft. U hoeft dus niet eerst de vloer te laten leggen, en daarna de tegels te lijmen! Wij werken hierbij altijd in teamverband, eventueel ondersteund door ervaren tegelzetters.
  • Specievloeren

Laat een vloer door ons storten

Ons vloerenbedrijf, Multi Vloeren Brabant, heeft de expertise om uw smeervloer perfect te storten. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u terecht op onze website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkzaamheden. U bereikt ons door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!