Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Multi Vloeren Brabant is klein vloerenbedrijf. Wij storten cementdekvloeren en wij leggen tegelvloeren en natuursteenvloeren. Wij zijn gevestigd in Boekel en veelvuldig werkzaam voor opdrachtgevers in de regio Eindhoven. Wij staan voor vloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit!

Vloeren
Multi Vloeren Brabant is al vele jaren actief in de omgeving van Eindhoven. Lees meer over de verschillende soorten vloeren die wij aanbrengen:

Omdat wij een kleinschalig bedrijfje zijn, bent u ervan verzekerd dat de personen met wie u de afspraken maakt en die de werkzaamheden gaan uitvoeren dezelfde zijn. Op deze manier kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij maken wij bij onze werkzaamheden gebruik van moderne en hoogwaardige machines. Op deze manier kunnen wij vloeren snel en vakkundig leggen en afwerken. Dit betekent voor u uitsluitend een optimaal resultaat zonder restafval. Uiteraard wordt alles na afloop va onze werkzaamheden volledig schoongemaakt, zodat een schitterende vloer het enige is wat wij achterlaten. Dankzij deze werkwijze heeft Multi Vloeren Brabant in de omgeving van Eindhoven een uitstekende reputatie opgebouwd.

Contact
Kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid zijn de kernwoorden waarmee Multi Vloeren Brabant bekend is geworden in de regio Eindhoven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mailen naar info@multivloerenbrabant.nl

werkzaamheden

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.