Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Multi Vloeren Brabant is een gespecialiseerd vloerenbedrijf waar u terecht kunt voor het totaalpakket aan vloeren. We zijn een klein tweemansbedrijf, waardoor degene met wie u zaken doet, ook degene is die uw vloeren komt leggen.

Soorten vloeren

  • Cementdekvloeren: een cementgebonden ondervloer waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. Wij werken hem strak af, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van tegels, hout of tapijt.
  • Tegelvloeren: wij kunnen desgewenst tegels in de cementvloer leggen, waardoor u direct een opgeleverde vloer heeft. U hoeft dus niet eerst de vloer te laten leggen, en daarna de tegels te lijmen! Wij werken hierbij altijd in teamverband, eventueel ondersteund door ervaren tegelzetters.
  • Natuursteen vloeren: het leggen van een natuursteen vloer is een zeer precies werk. Vloerenbedrijf Multi Vloeren Brabant heeft de expertise om uw vloer perfect te leggen.Voor meer informatie over ons vloerenbedrijf kunt u terecht op onze website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkzaamheden.

werkzaamheden

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.