Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming laten leggen Brabant

Multi Vloeren Brabant staat voor u klaar als u vloerverwarming wilt laten leggen in de provincie Brabant. In 2001 besloten Marco Verbruggen en Rob van Deursen de handen ineen te slaan en samen dit bedrijf op te richten. Beiden hebben een achtergrond in de bouw, waarbij Rob tegelzetter was.

Professioneel vloerverwarming laten leggen in Brabant

U wilt graag af van de radiatoren in uw huis en daarom wilt u vloerverwarming laten leggen in uw woning in de buurt van Brabant. Multi Vloeren Brabant werkt samen met een betrouwbare partner die deze klus voor u kan klaren. Het leggen van de vloer kan op meerdere manieren gebeuren:

  • Wij kunnen de cementdekvloer infrezen. Zodra de dekvloer is gelegd en uitgehard, maken wij de sleuven voor de vloerverwarming;
  • Een noppenplaat systeem. Dit systeem leggen wij op de vloer, en is vooral handig als uw vloer niet geïsoleerd is. De noppen dragen eraan bij dat de buizen de warmte goed verdelen;
  • Binden op gegalvaniseerde netten.

Als alles er eenmaal ligt, heeft u een keurige inrichting zonder radiatoren en kunt u genieten van een comfortabele vloerwarming.

Vraag naar een vrijblijvende offerte

Kunt u niet langer wachten en wilt u graag een vloerverwarming laten leggen in Brabant? Vraag dan bij Multi Vloeren Brabant gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Dit doet u gemakkelijk via onze website. Voor vragen kunt u onze brochures bekijken, waarin heel wat wordt uitgelegd over onze werkwijze.

Gerelateerde pagina’s

Uw vloer, ons vak!