Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming laten leggen

Multi Vloeren Brabant helpt u graag als u vloerverwarming wilt laten leggen. Het was het jaar 2001 toen eigenaren Rob van Deursen en Marco Verbruggen de handen ineensloegen en samen een bedrijf begonnen. Zij zijn allebei afkomstig uit de bouw, waarbij Rob als tegelzetter heeft gewerkt. Nu is hun gezamenlijke doel het afleveren van kwalitatieve vloeren tegen een goede prijs.

Professioneel vloerverwarming laten leggen

U kunt door Multi Vloeren Brabant op een professionele manier vloerverwarming laten leggen. Het leggen zelf laten wij over aan een betrouwbare partner die helemaal thuis is in dit vakgebied. Deze samenwerking verloopt vlekkeloos; daar hoeft u zich niet druk om te maken. Wij zorgen er zelf voor dat bijvoorbeeld de planning goed afgestemd wordt. Het volgende is inbegrepen als onze vloerenpartner bij u aan de slag gaat:

  • Verschillende bevestigingsmethoden, waaronder noppen, frezen of netten;
  • Verdeler of pomp;
  • Bevestigingsmateriaal

Zodra de vloer ligt, geniet u meteen van een comfortabele warmte en u zult zien dat u energie bespaart, omdat u een hoger rendement haalt uit uw ketel.

Laat nu vloerverwarming bij u thuis leggen

U kunt gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website als u vloerverwarming wilt laten leggen door Multi Vloeren Brabant. Dit is ook nog eens helemaal gratis. Zit u met vragen in uw hoofd? Download dan eerst eens onze brochures. Na het lezen ervan zullen al veel van uw vragen beantwoord worden.

Uw vloer, ons vak!