Gratis offerte aanvragen

Zandcement dekvloer offerte

Een zandcement dekvloer laat u leveren en leggen door Multi Vloeren Brabant: vraag vandaag nog een offerte op! Wij zijn gespecialiseerd in vloeren maken. Wij maken cement dekvloeren, maar ook tegelvloeren, natuursteen vloeren en vloerverwarming. Wij kunnen voor u het totaalplaatje regelen. We kunnen desgewenst bijvoorbeeld direct de tegelvloer in de cementvloer leggen. Zo wordt uw vloer in een keer opgeleverd.

Zandcement dekvloer offerte: laat u verrassen door ons aanbod
Multi Vloeren Brabant is bewust een tweemanszaak gebleven. Dit heeft voor u vele voordelen. Wij kunnen de kwaliteit waarborgen, omdat we altijd efficiënt met z’n tweeën samenwerken. Wij beschikken beide over alle benodigde vakdiploma’s, dit zorgt ervoor dat we vloeren maken van de beste kwaliteit. Wij maken vloeren voor particulieren, maar ook voor zakelijke opdrachten.

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie over hoe we bij Multi Vloeren Brabant vloeren maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom langs bij onze vestiging in Boekel. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0492 – 84 04 08, via de mail naar:info@multivloerenbrabant.nl of via ons contactformulier op de website. Benieuwd naar onze prijzen als het gaat om het leveren en plaatsen van een zandcement dekvloer: vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Uw vloer, ons vak!