Gratis offerte aanvragen

Zandcement dekvloer storten

Laat een zandcement dekvloer storten door Multi Vloeren Brabant. Een zandcement dekvloer is de basis van uw woning. Het is een niet te missen onderdeel. Een zandcement dekvloer is een overgangslaag waarop iedere vloerbedekking naar keuze kan worden aangebracht, zoals tegels, hout of tapijt. Het is mogelijk om uw vloerverwarming in de dekvloer aan te brengen.

Zandcement dekvloer storten: laat u verrassen door onze mogelijkheden
Multi Vloeren Brabant is een tweemansbedrijf. De twee eigenaren zijn altijd persoonlijk betrokken bij de besprekingen en het storten van uw zandcement dekvloer. U weet dus wie u in huis haalt. Naast een zandcementvloer kan Multi Vloeren Brabant ook uw tegel- en natuursteen vloer leggen. Benieuwd naar onze mogelijkheden en onze prijzen? Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u op! Laat u verrassen door ons aanbod. Daarnaast komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en kunt u altijd een weloverwogen keuze maken!

Meer informatie en contact
Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u uw zandcement dekvloer door Multi Vloeren Brabant laten leggen, vraag dan een offerte aan via onze offerte module op onze website. www.multivloerenbrabant.nl/offerte  Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst!

Uw vloer, ons vak!