Gratis offerte aanvragen

Zandcement

Voor het laten leggen van een zandcement dekvloer neemt u contact op met Multi Vloeren Brabant. Multi Vloeren Brabant is werkzaam voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Wij leggen zandcement dekvloeren, tegelvloeren en natuursteenvloeren.

Cementdekvloeren

Voor het leggen van een zandcement dekvloeren maakt Multi Vloeren Brabant gebruik van een zeer modern vrachtwagensysteem. Hiermee kunnen alle grondstoffen, die wij zelf aanleveren, in onze vrachtwagen computergestuurd worden gewogen en gemengd. Dit garandeert u een vloer van topkwaliteit, zonder restafval. Daarnaast werken wij met diverse andere machines om de zandcementvloer snel, strak en deskundig te leggen en af te werken. Op deze manier heef u geen problemen met het leggen van uw uiteindelijke vloerbedekking. Na alle werkzaamheden wordt de vloer schoon opgeleverd. Het enige wat wij achterlaten is een strakke en egale zandcement dekvloer is.

Contact

Maak meteen een afspraak met Multi Voeren Brabant om uw wensen te bespreken voor het laten leggen van een zandcement dekvloer, door te bellen naar te bellen naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!