Gratis offerte aanvragen

Zandcementvloeren storten

Laat een zandcement dekvloer storten door Multi Vloeren Brabant. Een zandcementvloer is de basis van uw woning. Het is een niet te missen onderdeel. Een zandcement dekvloer is een overgangslaag waarop iedere vloerbedekking naar keuze kan worden aangebracht, zoals tegels, hout of tapijt. Het is mogelijk om uw vloerverwarming in de dekvloer aan te brengen.

Zandcement dekvloer laten storten door Multi Vloeren Brabant

Multi Vloeren Brabant is een tweemansbedrijf. De twee eigenaren zijn altijd persoonlijk betrokken bij de besprekingen en het storten van uw zandcement dekvloer. U weet dus wie u in huis haalt. Naast een zandcementvloer kan Multi Vloeren Brabant ook uw tegel- en natuursteen vloer leggen. Laat u verrassen door ons aanbod. Daarnaast komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en kunt u altijd een weloverwogen keuze maken!

Zandcementvloer: ideaal voor vloerverwarming

Een zandcementvloer is de meest toegepaste vloer in de woningbouw. Leidingen en vloerverwarming kunnen erin worden weggewerkt. Er wordt hierbij vaak gebruikgemaakt van een zwevende dekvloer. Dit betekent dat de vloer los ligt, door middel van kantstroken en isolatie. Het voordeel hiervan is dat de vloer kan krimpen en uitzetten en dat alleen de dekvloer verwarmd wordt en niet het beton eronder. Multi Vloeren Brabant kan uw zandcement dekvloer storten voor een aantrekkelijke prijs.

Online eenvoudig een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over een zandcementvloer of over onze andere werkzaamheden? Neem dan via 0492 – 84 04 08 gerust contact met ons op. Wilt u uw zandcement dekvloer door Multi Vloeren Brabant laten leggen, vraag dan een offerte aan via de offerte module op onze website. Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst!

Uw vloer, ons vak!