Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Vloerverwarming laten infrezen in Tilburg

Vloerverwarming infrezen in de omgeving van Tilburg en Rijen is één van de specialiteiten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Onze experts zorgen dat uw verwarming vakkundig geplaatst wordt in uw bestaande vloer. De installatie van uw vloerverwarming is snel gebeurd, omdat uw dekvloer niet verwijderd hoeft te worden.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij kunnen uw zwembad aanvullen met stabilisatiezand

Ons vloerenbedrijf heeft uitgebreide kennis van zandcement. Wij werken namelijk uitsluitend met dit materiaal. Onze experts gebruiken dit materiaal niet alleen om een hoogwaardige cementvloer te leggen, maar wij kunnen ook uw zwembad aanvullen met stabilisatiezand. Wanneer u een zwembad vult met water, zorgt dit voor veel druk tegen de wanden. U zorgt voor tegendruk en verstevigt uw zwembad door de omliggende grond aan te vullen met stabilisatiezand. Zo voorkomt u dat uw zwembad verzakt en heeft u er jarenlang plezier van. Wilt u ook de omgeving van uw zwemband mooi afwerken? U laat bij ons vakkundig een mooie tegelvloer leggen.

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat ons uw zwembad aanvullen met stabilisatiezand. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee om de ideale oplossing te vinden voor uw zwembad, en staan ook klaar om u te adviseren over onderhoud om de levensduur van uw zwembad te verlengen.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.