Gratis offerte aanvragen

Over ons

Team Multi Vloeren Brabant

Als sinds 2001 staan Rob en Marco garant voor de allerbeste cementdekvloer, met aandacht voor úw klus. Ons doel is om altijd kwaliteit te leveren en u echt tevreden te laten zijn met ons werk.

De start

In 2001 besloten Rob en Marco om samen een nieuw bedrijf op te richten. Een vloerenbedrijf dat het anders deed. Dat kwaliteit leverde en wél aandacht voor de klant had. Maar ook om een vloer te maken die de perfecte basis is voor de vervolgwerkzaamheden in uw woning. Want als ex-tegelzetter weet je hoe belangrijk het is dat een cementdekvloer perfect egaal en op hoogte is. Dit komt de uiteindelijke uitstraling van de vloer ten goede. Zeker bij vloeren die direct op de cementdekvloer worden aangebracht zoals bijvoorbeeld parket. We zijn toen gestart met de doelstelling om een kwalitatief perfecte vloer te maken voor een goede prijs.

Naar een volautomatische vrachtwagen en meer tevreden klanten!

In 2006 kwam de volgende grote stap. De samenwerking liep geweldig en we waren werkelijk een gesmeerd team. Maar we vonden de dienstverlening naar onze klanten nog niet optimaal. In deze jaren mengde we zand en cement op locatie, wat toch voor rommel zorgde bij onze klanten. Daarom zijn ze in 2006 overgestapt op de volautomatische vrachtwagen, tot tevredenheid van onze klanten én onszelf.

Kennis overdragen en uitbreiden

Omdat wij trots zijn op ons vak willen we het ook graag overbrengen op anderen. Sinds 2013 zijn we daarom een erkend leerbedrijf van Savantis. In de zomer van 2013 is Mike bij ons gestart als leerling. We hebben hem alle kneepjes van het vak geleerd zodat hij dezelfde hoge maatstaven als ons hanteert. We raken ook steeds bekender in de markt, ons vakwerk wordt herkend! Trots zijn we op de waarderingen van onze klanten. Daar doen we het voor. Hierdoor krijgen we het steeds drukker. We breiden ons team uit met mensen met dezelfde drive en kwaliteitsbeleving. Want we willen blijven voldoen aan de vraag én onze hoge kwaliteitsstandaard houden.

Nu: Team Multi Vloeren Brabant!

Altijd hebben we veel waarde gehecht aan de kwaliteit van ons werk en de communicatie met onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een goede afstemming, de beantwoording van vragen en een strakke planning. Maar door de drukte was het steeds lastiger voor Rob en Marco om dit volgens hun eigen kwaliteitsnormen te blijven doen. Daarom zijn Anoek en Jeanne voortaan werkzaam als contactpersonen en planners voor Multi Vloeren Brabant. Zij staan overdag voor u paraat voor uw vragen en planningsvraagstukken. Hierdoor kunnen Rob en Marco zich met hun team 100% richten op uw vloer en kunt u sneller schakelen met ons bedrijf.

In al die jaren is er aardig wat veranderd. Maar wat niet veranderd is, is waar wij voor staan. Een kwaliteitsvloer waar wij persoonlijk bij betrokken zijn, zo garanderen wij onze kwaliteit aan u!

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant