Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer

Multi Vloeren Brabant helpt u graag aan een cementdekvloer die aan de wensen van u en uw bedrijf voldoet. Met onze volledig selfsupporting vrachtwagen creëren wij op iedere locatie een cementdekvloer. Het enige wat wij nodig hebben, is water. Alle andere benodigde grondstoffen nemen wij zelf mee. We zijn gevestigd in Boekel en bieden onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan.

Wij leggen een geschikte cementdekvloer voor ieder project

Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer voor uw bedrijf of woning waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. Zo kunt u bijvoorbeeld tegels op de dekvloer van cement leggen, maar ook tapijt, zeil of hout. U bent er bij ons van verzekerd dat wij een cementdekvloer super strak afwerken, zodat u geen problemen heeft bij het leggen van uw uiteindelijke vloerbedekking. Of het project nu groot is of klein, voor de beste cementdekvloer moet u bij ons zijn. Wij leveren ook dekvloeren van cement met wapening en met vezelversterking. Voor projecten waar een snelle oplevering gewenst is, kunt u gebruikmaken van een droogtijdversneller. Op de foto’s ziet u enkele voorbeelden van het aanbrengen van een cementdekvloer in een particuliere woning, maar uiteraard doen we dit ook graag voor uw bedrijf.

Schakel ons in voor een dekvloer van cement

Wilt u een cementdekvloer of een natuurstenen vloer laten aanbrengen in uw bedrijf of woning? We zijn u graag van dienst. Als u nog vragen heeft over onze diensten of graag alvast een overzicht van de kosten wilt ontvangen, neemt u contact met ons op. Bel hiervoor naar ons vloerenbedrijf via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl.

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant