Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementdekvloer

Multi Vloeren Brabant helpt u graag aan een cementdekvloer die aan de wensen van u en uw bedrijf voldoet. Met onze volledig selfsupporting vrachtwagen creëren wij op iedere locatie een cementdekvloer. Het enige wat wij nodig hebben, is water. Alle andere benodigde grondstoffen nemen wij zelf mee. We zijn gevestigd in Boekel en bieden onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een geschikte cementdekvloer voor ieder project

Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer voor uw bedrijf of woning waar u naderhand iedere gewenste vloerbedekking op kunt leggen. Zo kunt u bijvoorbeeld tegels op de dekvloer van cement leggen, maar ook tapijt, zeil of hout. U bent er bij ons van verzekerd dat wij een cementdekvloer strak afwerken, zodat u geen problemen heeft bij het leggen van uw uiteindelijke vloerbedekking. Of het project nu groot is of klein, voor de beste cementdekvloer moet u bij ons zijn. Wij leveren ook dekvloeren met wapening en met vezelversterking. Voor projecten waar een snelle oplevering gewenst is, kunt u gebruikmaken van een droogtijdversneller. Op de foto’s ziet u enkele voorbeelden van het aanbrengen van een cementdekvloer in een particuliere woning, maar uiteraard doen we dit ook graag voor uw bedrijf.

Schakel ons in voor een vloer van cement

Wilt u een cementdekvloer laten aanbrengen in uw bedrijf of woning? We zijn u graag van dienst. Als u graag alvast een overzicht van de kosten wilt ontvangen, neemt u contact met ons op. Bel hiervoor naar ons vloerenbedrijf via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Heeft u vragen vooraf? Bekijk onze handige tips en gestelde vragen voor een antwoord.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.