Gratis offerte aanvragen

Droogtijdversneller

Een droogtijdversneller voor uw afwerkvloer

Met een droogtijdversneller van Multi Vloeren Brabant uit Boekel wordt uw afwerkvloer sneller droog. Na enkele dagen is een vloer beloopbaar, maar het duurt langer voor een vloer volledig is gedroogd. Heeft u een project waarbij de standaard droogtijd te lang duurt? Hiervoor hebben wij een oplossing! Dankzij een droogtijdversneller wordt de volledige droogtijd van het cement gereduceerd naar veertien of 21 dagen. Standaard gebruiken wij de droogtijdversneller van veertien dagen voor een cementdekvloer.

Wanneer moet ik een droogtijdversneller voor een afwerkvloer gebruiken?

Zit u bijvoorbeeld met de oplevering van een nieuwbouwproject? Of heeft u een winkelpand of bedrijfsruimte die voor een bepaalde tijd open moet zijn, maar loopt u achter op de planning? Of moet u in verband met het herstellen van verzekeringswerk zo snel mogelijk opleveren? Bespaar dan kostbare tijd door het toepassen van een droogtijdversneller in een cementdekvloer, zodat het cement binnen veertien dagen droog is.

Hoe zorgt een droogtijdversneller ervoor dat de afwerkvloer sneller droog is?

Een droogtijdversneller is een product waarmee een gecontroleerde en versnelde droging van een cementdekvloer wordt behaald. Dit komt doordat er een stof wordt toegevoegd aan de zandcementmix waardoor het water kristalliseert en de vloer stabiliseert. Met een droogtijdversneller is het cement van de cementdekvloer aanzienlijk sneller droog.

Welke voordelen heeft het gebruik van een droogtijdversneller?

Uiteraard is de vloer veel eerder droog, maar na veertien of 21 dagen is de vloer pas volledig droog. De exacte droogtijd is afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid en buitentemperatuur. Daarnaast heeft het gebruik van een droogtijdversneller in de afwerkvloer nog extra voordelen. Het risico op krimp van de cementdekvloer wordt minder en daardoor is dit ook ideaal voor vloeren met ingebouwde verwarming Het gebruik van een droogtijdversneller levert geen verlies op van de kwaliteit, gladheid van de vloer en druksterkte van het cement of ander soort smeervloer.

Ontdek de voordelen van een droogtijdversneller

Het verwerken van een droogtijdversneller in een cementdekvloer of andere afwerkvloer is niet standaard. Daarom vertellen wij er u graag meer over. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of een e-mail sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. U kunt ook in ons offerteprogramma aangeven dat u interesse heeft in het toepassen een droogtijdversneller voor cement. Dan neemt ons vloerenbedrijf contact met u op.

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant