Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een tegelvloer laten aanleggen in Brabant

Voor het leggen van een tegelvloer schakelt u de specialisten van ons bedrijf in Brabant in. Multi Vloeren Brabant, gevestigd in Boekel, verzorgt graag de aanleg van diverse soorten vloeren voor u. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan klanttevredenheid garanderen we een soepele en efficiënte realisatie van uw nieuwe vloer, volledig afgestemd op uw wensen en de stijl van uw huis.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij leggen uw tegelvloer én werken deze perfect af

Naast cementdekvloeren verzorgen wij graag het totaalplaatje. Zo is het bij ons mogelijk om de tegelvloer direct in de cementvloer te leggen. Natuurlijk beschikken we over alle benodigde vakdiploma’s op het gebied van tegelzetten, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit en een perfecte afwerking.

Indien nodig huren we vakbekwame tegelzetters in voor de voortgang van het project. Wij werken samen met een select gezelschap tegelzetters. Hierbij kijken we naar de ervaring en de kwaliteit van het werk.

Laat de mooiste tegelvloeren door ons leggen

Schakel een expert in voor de aanleg van uw tegelvloer. Als u ons vloerenbedrijf inschakelt, beschikt u direct over een compleet afgewerkte vloer. U hoeft namelijk niet eerst de tegelvloer te laten leggen en daarna pas de tegels te lijmen. Vraag gerust meer informatie, wij zullen u zeker niet teleurstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.