Gratis offerte aanvragen

Tegelvloeren

Een tegelvloer laten aanleggen in Brabant

Voor het leggen van een tegelvloer schakelt u de specialisten van ons bedrijf in Brabant in. Multi Vloeren Brabant, gevestigd in Boekel, verzorgt graag de aanleg van diverse soorten vloeren voor u. We nemen het hele project op ons, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Wij leggen uw tegelvloer én werken deze perfect af

Naast cementdekvloeren verzorgen wij graag het totaalplaatje. Zo is het bij ons mogelijk om de tegelvloer direct in de cementvloer te leggen. Natuurlijk beschikken we over alle benodigde vakdiploma’s op het gebied van tegelzetten, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit en een perfecte afwerking.

Indien nodig huren we vakbekwame tegelzetters in voor de voortgang van het project. Wij werken samen met een select gezelschap tegelzetters. Hierbij kijken we naar de ervaring en de kwaliteit van het werk. Doordat we samenwerken met geselecteerde tegelzetters, zorgen we voor efficiënt teamverband en uiteraard een keurig resultaat.

Laat de mooiste tegelvloeren door ons leggen

Wilt u een expert inschakelen voor de aanleg van uw tegelvloer? Als u ons vloerenbedrijf inschakelt, beschikt u direct over een compleet afgewerkte vloer. U hoeft namelijk niet eerst de tegelvloer te laten leggen en daarna pas de tegels te lijmen. Vraag gerust meer informatie, wij zullen u zeker niet teleurstellen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant