Gratis offerte aanvragen

Vezelversterking cementdekvloer

Bij onze cementdekvloeren raden wij standaard vezelversterking aan. Zeker bij vloeren met vloerverwarming is vezelversterking een echte aanrader.

Wat zijn de voordelen van vezelversterking?
Door het toevoegen van vezelversterking wordt een vloer slijtvaster. Daarnaast reduceerd het toevoegen van vezelversterking krimp en krimpscheuren. De krimpspanningen worden opgevangen door de vezelversterking. Door vloerverwarming ontstaan er temperatuurverschillen in een vloer, die mogelijk kunnen leiden tot krimpscheuren. Door het toevoegen van vezelversterking aan een cementdekvloer is de vloer beter in staat om thermische spanningen op te vangen.

Wat het gebruik van vezelversterking extra aantrekkelijk maakt is de zeer geringe meerprijs. Benieuwd wat uw meerprijs is? Reken het direct uit via ons online offertesysteem.

Dit maakt dat in onze ogen vezelversterking een aantal flinke voordelen biedt tegen een zeer geringe meerprijs.

Wat is vezelversterking?
Vezelversterking is een versterking van de vloer door een kunststof fibervezel aan de cement toe te voegen. De fibervezel wordt in onze selfsupporting vrachtwagen toegevoegd aan het cement. Hierdoor is een optimale verhouding gegarandeerd.

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant