Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Ondervloer van cement

Een kwalitatief hoogwaardige ondervloer van cement laat u storten door de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Door bewust klein te blijven, kunnen wij als bedrijf ons richten op persoonlijk contact en een service die verder gaat dan alleen een perfecte vloer storten of leggen. Op deze manier kunnen wij u absolute topkwaliteit garanderen. Wij hoeven immers niets uit te besteden. Uiteraard geven wij u ook graag een deskundig advies.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

U koopt bij ons een kwalitatieve ondervloer van cement

De basis van elke vloer is een ondervloer. Het is van belang dat de ondervloer van cement van goede kwaliteit is, omdat u hier overheen de uiteindelijke vloer laat leggen. De cementdekvloer dient egaal en glad te zijn zodat er geen onregelmatigheden ontstaan in de uiteindelijke vloer. Ons vloerenbedrijf staat voor een perfecte ondervloer; egaal en zonder onregelmatigheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij zorgen ervoor dat iedere vloer egaal en stevig is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze cement ondervloer of vraag een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar en vinden de juiste oplossing voor u. Bent u benieuwd wat we nog meer doen naast vloeren? U kunt bij ons ook uw zwembad laten aanvullen met stabilisatiezand.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.