Gratis offerte aanvragen

Cement ondervloer

Een kwalitatief hoogwaardige cement ondervloer laat u storten door de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Door bewust klein te blijven, kunnen wij als bedrijf ons richten op persoonlijk contact en een service die verder gaat dan alleen een perfecte vloer storten of leggen. Op deze manier kunnen wij u absolute topkwaliteit garanderen. Wij hoeven immers niets uit te besteden. Uiteraard geven wij u ook graag een deskundig advies.

U koopt bij ons een cement ondervloer van hoge kwaliteit

De basis van elke vloer is een cement ondervloer. Het is van belang dat de ondervloer van goede kwaliteit is omdat u hier overheen de uiteindelijke vloer laat leggen. De cementdekvloer dient egaal en glad te zijn zodat er geen onregelmatigheden ontstaan in de uiteindelijke vloer. Ons vloerenbedrijf staat voor een perfecte ondervloer; egaal en zonder onregelmatigheden. Wilt u een goede basis garanderen voor uw zwembad? U kunt bij ons uw zwembad laten aanvullen met stabilisatiezand. Wij zorgen ervoor dat iedere vloer egaal en stevig is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze cement ondervloer of vraag een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar en vinden de juiste oplossing voor u. U kunt ons telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. U kunt rekenen op ons professionele advies.

Uw vloer, ons vak!