Gratis offerte aanvragen

Cement ondervloer

Een kwalitatief hoogwaardige cement ondervloer laat u storten door de specialisten van Multi Vloeren Brabant. Door bewust klein te blijven, kunnen wij als bedrijf ons richten op persoonlijk contact en een service die verder gaat dan alleen een perfecte vloer storten of leggen. Op deze manier kunnen wij u absolute topkwaliteit garanderen. Wij hoeven immers niets uit te besteden. Uiteraard geven wij u ook graag een deskundig advies.

Kwaliteit
De basis van elke vloer is een cement ondervloer. Het is van belang dat de cement ondervloer van goede kwaliteit is omdat u hier overheen de uiteindelijke vloer laat leggen. De cement ondervloer dient egaal en glad te zijn zodat er geen onregelmatigheden ontstaan in de uiteindelijke vloer. Wij van Multi Vloeren Brabant staan voor een perfecte cement ondervloer; egaal en zonder onregelmatigheden. Als wij bij u een cement ondervloer komen storten, laten wij de boel opgeruimd en schoon weer achter.

Contactinformatie
We vertellen u graag meer over de werkwijze waar we bekend om staan, en over de voordelen van een gladde en egale cement ondervloer. Indien u vragen heeft over de mogelijkheden van een cement ondervloer, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08, stuur een e-mail naar: info@multivloerenbrabant.nl of maak gebruik van het contactformulier.

<h2werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!