Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer afwerken

Een cementdekvloer afwerken laat u over aan de vloerspecialisten van Multi Vloeren Brabant. U kunt bij ons terecht voor het leggen van tegelvloeren, maar ook voor uw cementdekvloer of vloerverwarming. Wij werken zowel voor zakelijke opdrachtgevers als voor particulieren.

Cementdekvloer afwerken: efficiënt teamwork

Multi Vloeren Brabant is een tweemansbedrijf werkzaam in de vloerensector. Wij werken altijd met z’n tweeën, eventueel ondersteund door vakbekwame tegelzetters. Hierdoor kunnen wij efficiënt in teamverband werken, bij zowel grote als kleine oppervlakten. Omdat wij zowel een cementdekvloer als tegelvloeren kunnen leggen en afwerken, kunt u direct beschikken over een compleet afgewerkte vloer. Natuurlijk staat kwaliteit hierbij bovenaan op onze prioriteiten lijst.

Meer informatie over onze werkzaamheden

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, zoals een cementvloer of tegelvloeren leggen en afwerken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de website, via telefoonnummer 0492 – 84 04 08 of u kunt een e-mail sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Bovendien stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u direct welke prijzen wij rekenen en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Vele tevreden klanten gingen u voor in hun keuze voor onze expertise. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Laat u verrassen door onze mogelijkheden: wij zijn u graag van dienst!

Uw vloer, ons vak!