Gratis offerte aanvragen

Een cementdekvloer afwerken

Een cementdekvloer afwerken laat u over aan de vloerspecialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. U kunt bij ons terecht voor het leggen van bijvoorbeeld tegelvloeren, maar ook voor vloeren die dienen als basis voor uw nieuwe vloer. Wij werken zowel voor zakelijke opdrachtgevers als voor particulieren.

Cementdekvloer afwerken: efficiënt teamwork

Een cementdekvloer is geen dragende vloer, maar een mengsel van zand en cement dat over de ondervloer wordt uitgesmeerd. Tijdens het afwerken van de cementdekvloer bereiden we deze voor op de aanleg van de eindvloer. Zo bent u verzekerd van een egale ondervloer, zodat uw natuurstenen vloer of andere soort vloer strak gelegd kan worden. Ons ervaren vloerenbedrijf zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt tijdens de aanleg van de vloer, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Laat ons een ondervloer afwerken

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, zoals het afwerken en leggen van een cementdekvloer? Of wilt u een afwerkvloer laten storten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Bovendien stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u direct welke prijzen wij rekenen en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Uw vloer, ons vak!