Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementvloer leggen in Breda

Een goede cementdekvloer in Breda begint bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel; dé specialist in kwalitatief hoogwaardige vloeren. Zowel grote als kleine projecten van particulier of zakelijke opdrachtgevers pakken we graag aan. We zijn een klein bedrijf en wij hebben ervoor gekozen klein te blijven. Zo kunnen we u kwaliteit en persoonlijke service garanderen.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een cementdekvloer laten leggen in uw woning of bedrijf

Een cementdekvloer is een belangrijk onderdeel van uw nieuwe vloer in regio Breda, omdat het de basis vormt voor elke vloer. Een cementdekvloer moet perfect vlak zijn, om te voorkomen dat er onvolkomenheden ontstaan in de uiteindelijke vloer. Wij hechten als vloerenbedrijf dan ook waarde aan een goede afwerking. Na het storten van de vloer laten alles schoon voor u achter. Of u nu een cementdekvloer wilt laten storten in Tilburg of elders in Brabant; u kunt op ons rekenen.

Laat ons een ondervloer leggen bij u in Breda

Als ervaren vloerenlegger helpen we u graag verder wanneer u interesse heeft in het laten storten van een cementdekvloer bij u op locatie in de omgeving van Breda. Neem hiervoor contact met ons op. We staan klaar om u van deskundig advies te voorzien en om samen met u de optimale oplossing te vinden die het beste past bij uw project en budget.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.