Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer Breda

Een goede cementdekvloer in Breda begint bij Multi Vloeren Brabant; de specialist in kwalitatief hoogwaardige vloeren. Zowel grote als kleine project van particulier of zakelijke opdrachtgevers pakken we graag aan. Multi Vloeren Brabant is een klein bedrijf en wij hebben ervoor gekozen klein te blijven; zo kunnen we u kwaliteit en persoonlijke service garanderen.

Vloeren
Een cementdekvloer is een belangrijk onderdeel van uw nieuwe vloer, omdat het de basis vormt voor elke vloer. Een cementdekvloer moet perfect vlak zijn, om te voorkomen dat er onvolkomenheden ontstaan in de uiteindelijke vloer. Wij hechten dan ook waarde aan een goede afwerking, en na het storten van de vloer, laten alles schoon voor u achter. Of u nu een cementdekvloer wilt laten storten in Breda, Tilburg, de rest van Brabant of Limburg en Gelderland: u kunt op ons rekenen.

Contact opnemen
Hebt u interesse in het laten storten van een cementdekvloer in bijvoorbeeld de regio Breda of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag veder.

U kunt Multi Vloeren Brabant bereiken via: 0492 – 84 04 08 of maak gebruik van het online contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@multivloerenbrabant.nl

werkzaamheden