Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer leggen

Een cementdekvloer kunt u het beste laten leggen door het ervaren bedrijf Multi Vloeren Brabant. Op een cementdekvloer die wij leggen, kunt u alle soortenvloerbedekking plaatsen, zoals hout, tegels en tapijt. U kunt bij Multi Vloeren Brabant ook terecht voor het laten leggen van tegelvloeren en natuursteen vloeren. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van vloerverwarming.

Cementdekvloer laten leggen: verzekerd van kwaliteit bij Multi Vloeren Brabant

Wij houden ons bedrijf bewust klein. Hierdoor is een van de twee eigenaren altijd persoonlijk betrokken bij het project van cementdekvloer leggen. Multi Vloeren Brabant staat voor een paar kernpunten, waarvan kwaliteit het belangrijkste is. Wij zijn lid van de NOA, Nederlandse Ondernemers vereniging van Afbouwbedrijven. Dit houdt in dat wij voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en gedragsregels die door Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Daarnaast staan wij ook bekend om onze voordelige prijzen. Als u Multi Vloeren Brabant inschakelt, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Geheel vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat Multi Vloeren Brabant voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0492 – 84 04 08. Wilt u een cementdekvloer door ons laten leggen? Vraag dan geheel vrijblijvend online een offerte aan.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!