Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Cementdekvloer leggen

Een cementdekvloer kunt u het beste laten leggen door de vloerspecialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Op een dekvloer die wij leggen, met of zonder verwarming, kunt u alle soorten vloerbedekking plaatsen. Denk hierbij aan hout, tegels en tapijt. U kunt bij ons ook terecht voor het laten leggen van diverse soorten eindvloeren. We leggen een dekvloer voor zowel particulieren als bedrijven, dus iedereen kan bij ons terecht!

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Waarom is het een goed idee om een cementdekvloer te laten leggen?

Een cementdekvloer bestaat uit zand, cement en water en hiermee kunt u uw oude of nieuwe ondervloer egaliseren. Het is een goed idee om een cementdekvloer door ons vloerenbedrijf te laten leggen als de vloer opgehoogd moet worden of als de ondervloer niet egaal is. Om een mooi geheel te krijgen en een vloer strak te kunnen leggen, is het belangrijk dat de ondervloer egaal is. Als u een dekvloer heeft laten leggen, kunt u deze laten betegelen of laten bekleden met bijvoorbeeld tapijt. Ook dit doen onze vloerenmakers graag voor u.

Vraag een offerte aan en laat uw dekvloer door ons leggen

Schakel ons in om een cementdekvloer te laten leggen in uw woning of bedrijfspand. Hiervoor neemt u contact met ons op. Wilt u vooraf weten wat een cementdekvloer kost? Laat ons dan vrijblijvend een offerte opstellen. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan en zijn de kosten helder. Wij houden ons bedrijf bewust klein. Hierdoor is een van de twee eigenaren altijd persoonlijk betrokken bij uw project.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.