Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer leggen

Een cementdekvloer kunt u het beste laten leggen door het ervaren bedrijf Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Op een dekvloer die wij leggen, kunt u alle soorten vloerbedekking plaatsen. Denk hierbij aan hout, tegels en tapijt. U kunt bij ons ook terecht voor het laten leggen van diverse soorten eindvloeren. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg van verwarming.

Waarom is het een goed idee om een cementdekvloer te laten leggen?

Een cementdekvloer bestaat uit zand, cement en water en hiermee kunt u uw oude of nieuwe ondervloer egaliseren. Het is een goed idee om een cementdekvloer te laten leggen als de vloer opgehoogd moet worden of als de ondervloer niet egaal is. Om een mooi geheel te krijgen en een vloer strak te kunnen leggen, is het belangrijk dat de ondervloer egaal is. Als u een dekvloer hebt laten leggen, kunt u deze laten betegelen of laten bekleden met bijvoorbeeld tapijt. Ook dit doen we graag voor u. Wilt u weten wat een cementdekvloer kost? Laat ons dan vrijblijvend een offerte opstellen. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan en zijn de kosten helder. We leggen een dekvloer voor zowel particulieren als bedrijven, dus iedereen kan bij ons terecht!

Vraag een offerte aan voor een dekvloer

Wij houden ons bedrijf bewust klein. Hierdoor is een van de twee eigenaren altijd persoonlijk betrokken bij het project van cementdekvloer leggen. Ons vloerenbedrijf staat voor een paar kernpunten, waarvan kwaliteit het belangrijkste is. Wij zijn lid van de NOA, Nederlandse Ondernemers vereniging van Afbouwbedrijven. Dit houdt in dat wij voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en gedragsregels die door Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld. Wilt u een dekvloer laten leggen? Schakel ons dan in om een cementdekvloer te laten leggen in uw woning of bedrijfspand. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!