Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer Limburg

Een kwalitatief hoogwaardige cementdekvloer storten in Limburg laat u doen door Multi Vloeren Brabant. Als tweemansbedrijf zijn wij klein begonnen en bewust klein gebleven om u een persoonlijke service te kunnen bieden en om ervoor te zorgen dat we u altijd kwaliteit kunnen garanderen. Deze werkwijze wordt gewaardeerd. Wij zijn werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Brabant, Limburg en Gelderland. 

Service
Voordat u een vloer kunt leggen, is het belangrijk dat de basis in orde is. Dit houdt in dat u eerst een perfect egale cementdekvloer laat storten. Zo voorkomt u dat er onzuiverheden in de uiteindelijke vloer ontstaan. Wij hechten zeer veel waarde aan topkwaliteit. Wij werken met eigen benodigdheden wanneer we bij u een cementdekvloer komen storten in bijvoorbeeld Limburg. Wij komen met een eigen vrachtwagen. We hebben alleen water nodig. Na het storten van de cementdekvloer bij u op locatie in bijvoorbeeld Limburg, ruimen we alles weer netjes op zodat u niet met de troep achterblijft. Wij leveren geen half werk!

Contactinformatie
Wilt u graag meer weten over onze befaamde werkwijze, dan kunt u daar alles over lezen op de website. Bovendien vertellen we u er graag persoonlijk meer over als u nog vragen heeft. Daarvoor, of voor het maken van een afspraak voor het laten storten van een cementdekvloer in bijvoorbeeld Limburg, kunt u bellen naar 0492 – 84 04 08. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@multivloerenbrabant.nl of gebruik maken van het online contactformulier.

werkzaamheden