Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer maken

Multi Vloeren Brabant kan een cementdekvloer maken op elke gewenste locatie. Dit komt omdat wij in het bezit zijn van een eigen vrachtwagen waarmee we alle benodigde grondstoffen mee kunnen nemen. Ter plaatse hebben we enkel nog water nodig. U hoeft dus bijvoorbeeld geen vrachtwagen met zand in de voortuin te laten storten. En achteraf is het ook niet nodig om zand of lege cementzakken op te ruimen.

Op professionele wijze een cementdekvloer laten maken

Bij Multi Vloeren Brabant zorgen we ervoor als we een cementdekvloer maken, dat we de klus behandelen alsof het om onze eigen woning gaat. Wij zouden niet graag worden achtergelaten met rotzooi, dus zorgen we ervoor dat dit ook bij u niet voorkomt! Daarnaast leveren we altijd vloeren van de beste kwaliteit en werken we de vloer super strak af, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van tegels, tapijt of houten vloer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Multi Vloeren Brabant of wilt u uw cementdekvloer laten maken door onze professionals, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom aan de Arendstraat 22 in Boekel, maar u kunt ook bellen naar het telefoonnummer 0492 – 84 04 08. Online kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!