Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementdekvloer in Nijmegen

Laat een perfecte en strakke cementdekvloer in de omgeving van Nijmegen en Oss leggen door de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Door onze getoonde kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid, hebben wij al vele klanten in zowel de particuliere als zakelijke markt naar tevredenheid geholpen.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Wij werken uw cementdekvloer perfect af

Ons vloerenbedrijf uit Brabant legt een cementdekvloer in uw woning of bedrijfspand met grote zorg. In onze vrachtwagen mengen we de grondstoffen waarna we deze vakkundig leggen. Als de cementdekvloer is gelegd, werken we deze netjes voor u af. Hiervoor gebruiken we geavanceerde apparaten. Denk hierbij aan een vlindermachine voor het vlinderen van de cementdekvloer. We werken de vloer af naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming in de dekvloer laten infrezen? Dat is geen probleem voor ons! Nadat we de cementdekvloer hebben gelegd, maken we alles netjes schoon.

Laat een kwalitatieve vloer in Nijmegen leggen

Een cementdekvloer nabij Nijmegen en Kleef laat u leggen door ons bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Maak dan een volledig vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen. Naast een cementdekvloer hebben wij ook al vele klanten voorzien van een mooie eindvloer, bijvoorbeeld van tegels.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.