Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer Nijmegen

Een perfecte en strakke cementdekvloer, laat u in de omgeving van Nijmegen leggen door Multi Vloeren Brabant. Door onze getoonde kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid, hebben wij al vele klanten in zowel de particuliere als zakelijke markt naar tevredenheid geholpen.

Dekvloeren
Een kwalitatief hoogwaardige cementdekvloer laat u in de omgeving Nijmegen leggen door Multi Vloeren Brabant. Wij hebben de beschikking over een modern vrachtwagensysteem waarmee wij de grondstoffen, die wij helemaal zelf aanleveren, computergestuurd kunnen afwegen en mengen voor gebruik. Op deze manier garanderen wij u vloeren van zeer hoge kwaliteit, zonder restafval. Daarnaast werken wij ook met andere apparaten, waarmee wij uw vloer zeer strak kunnen afwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlindermachine. Met behulp van dit apparaat krijgt uw vloer een slijtvaste toplaag en bent u verzekerd van een schitterend eindresultaat. Nadat wij uw vloer hebben gelegd, wordt alles uiteraard netjes schoongemaakt.

Contact
Een cementdekvloer laat u in de omgeving van Nijmegen leggen door Multi Vloeren Brabant. Benieuwd naar onze de mogelijkheden? Maak dan een volledig vrijblijvende afspraak met ons door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of te mailen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Naast een cementdekvloer, hebben wij ook al vele klanten in de omgeving van Nijmegen voorzien in een tegelvloer of een natuurstenenvloer.

werkzaamheden