Gratis offerte aanvragen

Een cementdekvloer in Roosendaal

Laat een cementdekvloer in omgeving Roosendaal vakkundig leggen door de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. We weten door jarenlange ervaring precies waaraan een goede cementdekvloer moet voldoen. De juiste materialen en vakkundigheid zijn hierbij van groot belang. Wij zorgen er daarom zelf voor dat we alle benodigde materialen meebrengen in onze volledig selfsupporting vrachtwagen. Op locatie hebben we enkel nog water nodig.

Dankzij een cementdekvloer kan uw eindvloer strak gelegd worden

Een egale ondervloer van cement is onmisbaar als u een strakke vloer wilt laten leggen. Met een cementdekvloer heeft u een egale basis en kan de uiteindelijke vloer zonder problemen worden gelegd. Wilt u graag de aanleg van een nieuwe vloer in uw woning of bedrijf in Roosendaal uitbesteden aan een expert? Schakel dan Multi Vloeren Brabant in. We leggen uw cementdekvloer vakkundig aan en verzorgen desgewenst ook de eindvloer. Dit doen we in regio Roosendaal, maar ook voor een cementdekvloer in Utrecht schakelt u ons in.

Informeer naar alle mogelijkheden voor de aanleg van een ondervloer

Wenst u meer informatie over het leveren en plaatsen van een cementdekvloer? U kunt voor vragen, een offerte of meer informatie altijd contact met ons opnemen. Bereik ons vloerenbedrijf door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!