Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementdekvloer laten storten

Wilt u een cementdekvloer laten storten in uw woning of bedrijfspand? Multi Vloeren Brabant uit Boekel helpt u graag verder. We storten een dekvloer van zandcement op professionele wijze en zorgen er zo voor dat u een egale ondervloer heeft. Daarnaast werken we altijd netjes, zodat we alleen een goed afgewerkte vloer achterlaten.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Waarom is het belangrijk om een cementdekvloer te storten?

Met een cementdekvloer maakt u uw vloer glad en egaal. Een dekvloer van zandcement bestaat uit zandsoorten die worden gefixeerd door de toevoeging van water. Een dekvloer van zandcement is niet glad genoeg om een vloerbedekking als tegels of tapijt op aan te brengen, en daarom is het belangrijk om een cementdekvloer te storten. Zo is de ondervloer gebruiksklaar om af te werken met een eindvloer. U kunt ons vloerenbedrijf inschakelen voor het storten van zowel een dekvloer van zandcement als een cementdekvloer. We mengen alles in onze eigen vrachtwagen en hebben enkel water nodig. Zo kunnen we direct de door u gewenste vloer storten op locatie. Laat ons daarna ook uw eindvloer leggen, zodat u snel kunt genieten van een strak gelegde vloer.

Schakel ons in en laat uw dekvloer storten

Schakel ons in wanneer u een dekvloer van zandcement of een cementdekvloer wilt laten storten in uw woning en profiteer van alle voordelen. We bieden alle diensten onder één dak aan, dus u kunt alles voor uw vloer door één partij laten regelen. Omdat ons bedrijf klein is, houden we de communicatielijnen kort en weet u altijd wie er bij u over de vloer komt. Wilt u vooraf weten wat het kost om een cementdekvloer te laten storten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Bekijk ook onze tips en meestgestelde vragen vooraf.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.