Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer storten

Wilt u een cementdekvloer laten storten in uw woning of bedrijfspand? Multi Vloeren Brabant uit Boekel helpt u graag verder. We storten een dekvloer van zandcement op professionele wijze en zorgen er zo voor dat u een egale ondervloer heeft. Daarnaast werken we altijd netjes, zodat we alleen een goed afgewerkte vloer achterlaten! Ontdek snel wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom is het belangrijk om een cementdekvloer te storten?

Door een cementdekvloer te storten, maakt u uw vloer glad en egaal. Een dekvloer van zandcement bestaat uit zandsoorten die worden gefixeerd door de toevoeging van water. Een dekvloer van zandcement is niet glad genoeg om een vloerbedekking als tegels of tapijt op aan te brengen, en daarom is het belangrijk om een cementdekvloer te storten. Zo is de ondervloer gebruiksklaar om af te werken met een eindvloer, zoals een vloer van natuursteen. U kunt Multi Vloeren Brabant inschakelen voor het storten van zowel een dekvloer van zandcement als een cementdekvloer. We mengen alles in onze eigen vrachtwagen en hebben enkel water nodig. Zo kunnen we direct de door u gewenste vloer storten op locatie. Laat ons daarna ook uw eindvloer leggen, zodat u snel kunt genieten van een strak gelegde vloer.

Schakel ons in voor het storten van een dekvloer

Wilt u een dekvloer van zandcement of een cementdekvloer laten storten door ons vloerenbedrijf? Schakel dan direct ons bedrijf in en profiteer van alle voordelen. We bieden alle diensten onder één dak aan, dus u kunt alles voor uw vloer door één partij laten regelen. Omdat ons bedrijf klein is, houden we de communicatielijnen kort en weet u altijd wie er bij u over de vloer komt. Wilt u vooraf weten wat het kost om een cementdekvloer te laten storten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Bel hiervoor naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!