Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer Tilburg

Voor een kwalitatief hoogwaardige cementdekvloer in de regio Tilburg, kunt u rekenen op de expertise van Multi Vloeren Brabant. Wij staan bekend om onze zeer goede service, kwaliteit en persoonlijke aanpak. Multi Vloeren Brabant is gevestigd in Boekel en wij werken voor diverse opdrachtgevers in de regio Tilburg, maar ook in de rest van Brabant, Limburg en Gelderland.

Service
Wij kunnen garanderen dat we een cementdekvloer van de hoogste kwaliteit leveren omdat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Wij zijn namelijk een klein bedrijf en zijn bewust klein gebleven en besteden niets uit. U weet dus wie u over de vloer heeft. Wij werken met eigen materiaal en hebben alleen water op locatie nodig.

Contactinformatie
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het laten storten van een goede cementdekvloer in de regio Tilburg en over onze werkwijze. Wanneer u hier meer informatie over wilt, of als u direct een afspraak wilt maken, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door middel van het online contactformulier of stuur een e-mail naar: info@multivloerenbrabant.nl.

werkzaamheden