Gratis offerte aanvragen

Cementdekvloer in Utrecht

Maak gebruik van de expertise van Multi Vloeren Brabant en koop bij ons uw cementdekvloer in Utrecht. Ons bedrijf is gevestigd in Boekel, nabij Den Bosch en Eindhoven, maar wij verzorgen ook vloeren in Limburg, Utrecht en Gelderland. Wij leveren en plaatsen uw vloer graag voor u. Hiervoor hebben wij bij u op locatie alleen water nodig. Alle andere benodigde grondstoffen brengen wij zelf mee.

Een cementdekvloer in Utrecht: wij leveren de beste kwaliteit

De afwerkvloeren van ons vloerenbedrijf worden door onze vakmensen gelegd. Wij kiezen er bewust voor ons bedrijf klein te houden. De twee eigenaren, Rob en Marco, zijn altijd persoonlijk bij uw opdracht betrokken. Iedere klus behandelen we alsof het om onze eigen woning gaat. Dat houdt in dat we geen rommel maken en altijd de beste kwaliteit leveren: een cementdekvloer koopt u bij ons! Wij werken de cementdekvloer strak af zodat u er nadien iedere gewenste vloerbedekking op kunt plaatsen. U kunt daarbij denken aan een tegelvloer, tapijt of hout. Wij plaatsen uw cementdekvloer ook elders, bijvoorbeeld in:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een cementdekvloer kopen en laten plaatsen door Multi Vloeren Brabant? Neem dan contact met ons op voor uw vloer in de omgeving van Utrecht. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, bereik ons telefonisch via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl voor meer informatie.

Uw vloer, ons vak!