Gratis offerte aanvragen

Een cementdekvloer laten vlinderen

Wilt u een cementdekvloer laten vlinderen? Multi Vloeren Brabant uit Boekel is u graag van dienst. We bieden een complete dienstverlening aan, waardoor u alles voor een strakke vloer aan ons bedrijf kunt overlaten. Ook bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak, omdat ons bedrijf een tweemanszaak is.

Waarom een cementdekvloer laten vlinderen?

Een cementdekvloer dient als ondervloer en het is belangrijk dat deze egaal is, zodat de eindvloer strak gelegd kan worden. Om de cementdekvloer van een gladde toplaag te voorzien, laat u deze vlinderen. Het vlinderen  gebeurt als de vloer nog niet volledig is uitgehard. We storten uw cementdekvloer en zorgen dat we deze op het juiste moment vlinderen. We verzorgen vloeren door heel Brabant. Wilt u bijvoorbeeld een cementdekvloer laten storten in Den Bosch? Dan helpen wij u graag verder!

Schakel ons in om uw vloer te vlinderen

Wilt u een cementdekvloer op professionele wijze laten vlinderen? Schakel dan ons vloerenbedrijf met jarenlange ervaring in. Uiteraard geven we u vooraf een duidelijk beeld van de kosten. Vraag gerust een offerte voor een cementdekvloer bij ons aan! Bel hiervoor naar ons bedrijf via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Uw vloer, ons vak!