Gratis offerte aanvragen

Een cementvloer storten

Een cementvloer kunt u laten storten door Multi Vloeren Brabant. U kunt er op vertrouwen dat wij een cementvloer of zandcementvloeren van hoge kwaliteit storten en altijd strak afleveren. Tevens kunt u uw tegelvloer of natuurstenen vloer ook laten leggen door Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Wij verzorgen het gehele project voor u zodat u geheel ontzorgd wordt.

Een cementvloer laten storten door een specialist

U kunt rekenen op de expertise van ons vloerenbedrijf bij het storten van een cementvloer of andere zandcementvloeren. Uw vloer is immers de basis van uw huis. Het is daarom van groot belang dat dit professioneel wordt behandeld. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een zandcementvloer kunnen leggen. Alle benodigde grondstoffen voor uw cementvloer nemen we zelf mee. Ter plaatse hebben we alleen nog water nodig om uw zandcementvloeren te storten. U kunt ook gebruikmaken van onze professionele diensten om een cementdekvloer te leggen. Op deze cement ondervloer kunt u verschillende andere vloeren plaatsen, van tapijt tot tegels.

Ons bedrijf is bij iedere klus persoonlijk betrokken

U als opdrachtgever heeft enkel plezier van onze werkwijze. Zo kiezen wij er bewust voor om klein te blijven. Hierdoor zijn de twee eigenaren altijd persoonlijk bij de klus betrokken. U weet dus wie u in huis haalt, want degene met wie u alle afspraken maakt, is ook de persoon die bij u uw cementvloer komt storten. Wilt u inspiratie opdoen voordat u ons inschakelt om uw zandcementvloeren te laten storten? U vindt op onze website verschillende projecten ter inspiratie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw (zand)cementvloeren laten storten door Multi Vloeren Brabant? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door even te bellen naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u de juiste zandcementvloeren te vinden.

Uw vloer, ons vak!