Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementvloer storten

Een cementvloer kunt u laten storten door Multi Vloeren Brabant. U kunt er op vertrouwen dat wij altijd zandcementvloeren van hoge kwaliteit storten en deze strak afleveren. Tevens kunt u uw eindvloer ook laten leggen door Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Wij verzorgen het gehele project voor u zodat u geheel ontzorgd wordt.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een cementvloer laten storten door een specialist

U kunt rekenen op de expertise van ons vloerenbedrijf bij het storten van een cementvloer of andere zandcementvloeren. Uw vloer is immers de basis van uw huis. Het is daarom van groot belang dat dit professioneel wordt behandeld. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een zandcementvloer kunnen leggen. Alle benodigde grondstoffen voor uw cementvloer nemen we zelf mee. Ter plaatse hebben we alleen nog water nodig om de zandcementvloeren te storten. U kunt ook gebruikmaken van onze professionele diensten om een cementdekvloer te leggen. Op deze ondervloer van cement kunt u verschillende andere vloeren plaatsen, van tapijt tot tegels.

 

Ons bedrijf is bij iedere klus persoonlijk betrokken

U heeft als opdrachtgever enkel plezier van onze werkwijze. Zo kiezen wij er bewust voor om klein te blijven. Hierdoor zijn de twee eigenaren altijd persoonlijk bij de klus betrokken. U weet dus wie u in huis haalt, want degene met wie u alle afspraken maakt, is ook de persoon die bij u uw cementvloer komt storten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op wanneer u (zand)cementvloeren wilt laten storten. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u de juiste zandcementvloeren te vinden. Wilt u inspiratie opdoen voordat u ons inschakelt om uw zandcementvloeren te laten storten? U vindt op onze website verschillende projecten ter inspiratie.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.