Gratis offerte aanvragen

Cementvloer storten

Een cementvloer laat u storten door Multi Vloeren Brabant. Wij staan garant voor kwaliteit en zorgen ervoor dat we de cementvloer altijd heel strak afleveren, zodat u later geen problemen krijgt bij het leggen van uw tapijt, tegels of houtenvloer. Tevens kunt u uw tegelvloer of natuurstenen vloer ook laten leggen door Multi Vloeren Brabant. Wij verzorgen het gehele project voor u.

Cementvloer laten storten door een specialist

U kunt rekenen op de expertise van Multi Vloeren Brabant bij het storten van een cementvloer. Uw vloer is immers de basis van uw huis, het is daarom van groot belang dat dit professioneel wordt behandeld. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een cementdekvloer kunnen maken. Alle benodigde grondstoffen nemen we zelf mee, ter plaatse hebben we alleen nog water nodig.

Multi Vloeren Brabant: bij iedere klus persoonlijk betrokken

U als opdrachtgever heeft enkel plezier van onze werkwijze. Zo kiezen wij er bewust voor om klein te blijven. Hierdoor zijn de twee eigenaren altijd persoonlijk bij de klus betrokken. U weet dus wie u in huis haalt, want degene met wie u alle afspraken maakt, is ook de persoon die bij u uw cementvloer komt storten. Op de website kunt u enkele foto’s bekijken van onze eerdere projecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw cementvloer laten storten door Multi Vloeren Brabant? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door even te bellen naar 0492 – 84 04 08. Onze medewerkers staan u graag te woord.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!