Gratis offerte aanvragen

Cementvloer

U kunt rekenen op de expertise van Multi Vloeren Brabant bij het leggen van een cementvloer. Uw vloer is immers de basis van uw huis, het is daarom van groot belang dat dit professioneel wordt behandeld. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een cementdekvloer kunnen maken. Alle benodigde grondstoffen nemen we zelf mee, ter plaatse hebben we alleen nog water nodig.

Kwaliteit is bij een cementvloer erg belangrijk. Hij moet immers jaren en jaren meekunnen gaan. Ook is het van belang dat de vloer strak gelegd wordt, zodat er later geen problemen ontstaan bij het leggen van bijvoorbeeld een houten vloer, tapijt of tegels. Ook voor het leggen van een tegel- en natuurstenen vloer kunt u terecht bij Multi Vloeren Brabant. Wij verzorgen het gehele project voor u.

Op de website kunt u enkele foto’s bekijken van onze eerdere projecten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar telefoonnummer 0492 – 84 04 08 of mailen naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij helpen u graag.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!