Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een cementvloer

U kunt rekenen op de expertise van Multi Vloeren Brabant in Boekel wanneer u een cementvloer, bijvoorbeeld een zandcementvloer, wenst. Uw vloer is de basis van uw huis, dus is het van groot belang dat deze professioneel wordt gelegd. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een cementvloer kunnen maken. Alle benodigde grondstoffen nemen we zelf mee. Ter plaatse hebben we alleen nog water nodig.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Wat is een cementvloer en waarvoor kunt u deze gebruiken?

Een cementvloer is een smeervloer die bestaat uit water, zand, grind en cement. Door een cementvloer te storten, egaliseren we de oude of nieuwe ondervloer, waardoor uw nieuwe vloer strak gelegd kan worden. Een zandcementvloer, daarentegen, is een specifiek type ondervloer dat bestaat uit een mengsel van zand, water en cement. Deze vloer wordt vaak gebruikt als een egalisatielaag om een vlakke en stevige basis te creëren voor de definitieve vloerbedekking. Kwaliteit is bij een cementvloer erg belangrijk. Deze moet immers jarenlang mee kunnen gaan. Bij ons vloerenbedrijf bent u verzekerd van een vloer van topkwaliteit waar u nog jarenlang plezier van heeft. We bieden namelijk vloeren van topkwaliteit aan. Ook zorgen we ervoor dat de vloer strak gelegd wordt, zodat er later geen problemen ontstaan bij het leggen van de eindvloer.

Laat een vloer door ons leggen

Een cementvloer dient als de definitieve vloerafwerking of als onderlaag terwijl een zandcementvloer dient als een ondervloer of egalisatielaag voor de definitieve vloerbedekking. Neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze vloeren. Mocht u nog vragen hebben over een zandcementvloer, bekijk dan onze tips en meestgestelde vragen vooraf.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.