Gratis offerte aanvragen

Een cementvloer

U kunt rekenen op de expertise van Multi Vloeren Brabant in Boekel bij het leggen van een cementvloer of zandcementvloer. Uw vloer is de basis van uw huis, dus is het van groot belang dat deze professioneel wordt gelegd. Wij zijn in het bezit van een volledig selfsupporting vrachtwagen, waarmee we op iedere locatie een cementvloer kunnen maken. Alle benodigde grondstoffen nemen we zelf mee. Ter plaatse hebben we alleen nog water nodig.

Wat is een cementvloer en waarvoor kunt u deze gebruiken?

Een cementvloer of zandcementvloer is een smeervloer die bestaat uit water, zand en cement. Door een cementvloer te storten, egaliseren we de oude of nieuwe ondervloer, waardoor uw nieuwe vloer strak gelegd kan worden. Kwaliteit is bij een cementvloer erg belangrijk. Deze moet immers jarenlang meekunnen gaan. Bij ons vloerenbedrijf bent u verzekerd van een vloer van topkwaliteit waar u nog jarenlang plezier van heeft. We bieden namelijk vloeren van topkwaliteit én leggen deze vakkundig aan. Ook zorgen we ervoor dat de vloer strak gelegd wordt, zodat er later geen problemen ontstaan bij het leggen van bijvoorbeeld een houten vloer, tapijt of tegels. Voor het leggen van een natuurstenen vloer kunt u terecht bij Multi Vloeren Brabant. Wij verzorgen het gehele project voor u.

Laat een zandcementvloer door ons leggen

Op de website kunt u enkele foto’s bekijken van onze eerdere projecten. Mocht u nog vragen hebben over een zandcementvloer, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar telefoonnummer 0492 – 84 04 08 of een e-mail sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!