Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Zandcementvloer in het grijs

Zandcementvloer in het grijs, bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, laat u deskundig leggen door Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Zowel particulieren als bedrijven profiteren van onze hoge kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid. Ontdek snel welke diensten we aanbieden en wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

We verzorgen de aanleg van zandcementvloer in het grijs volledig

Wij zijn uw partner voor het laten leggen van een zandcementvloer in het grijs. Voor iedere cementdekvloer leveren wij alle grondstoffen zelf, zodat wij enkel gebruik hoeven te maken van uw waterkraan. De benodigde grondstoffen kunnen middels onze moderne vrachtwagencombinatie voor iedere klus apart computergestuurd worden afgewogen en gemengd. Doordat dit proces in onze eigen vrachtwagen plaatsvindt, veroorzaken wij tijdens het leggen van de vloer weinig restafval. Nadat wij de grijskleurige zandcementvloer deskundig en snel hebben gelegd, wordt de cementdekvloer met een vlindermachine afgewerkt. Op deze manier bent u verzekerd van zeer hoogwaardig eindresultaat.

Laat een grijskleurige zandcementvloer leggen

Voor een zandcementdekvloer in het grijs neemt u contact op met ons vloerenbedrijf. Wij maken graag een afspraak met u om u meer te vertellen over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Na de plaatsing wordt alles netjes schoongemaakt, zodat de zandcementvloer in het grijs het enige is wat wij achterlaten.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.