Gratis offerte aanvragen

Een grijs kleurige zandcementvloer

Een grijs kleurige zandcementvloer laat u deskundig leggen door Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Zowel particulieren als bedrijven profiteren van onze hoge kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid. Ontdek snel welke diensten we aanbieden en wat we voor u kunnen betekenen.

We verzorgen de aanleg van een grijs kleurige zandcementvloer volledig

Multi Vloeren Brabant is de partner voor het laten leggen van uw grijs kleurige zandcementvloer. Voor iedere cementdekvloer leveren wij alle grondstoffen zelf, zodat wij enkel gebruik hoeven te maken van uw waterkraan. De benodigde grondstoffen kunnen middels onze moderne vrachtwagencombinatie voor iedere klus apart computergestuurd worden afgewogen en gemengd. Doordat dit proces in onze eigen vrachtwagen plaatsvindt, veroorzaken wij tijdens het leggen van de vloer weinig restafval. Nadat wij de grijs kleurige zandcementvloer deskundig en snel hebben gelegd, wordt de cementdekvloer met een vlindermachine afgewerkt. Op deze manier bent u verzekerd van zeer hoogwaardig eindresultaat. Na de werkzaamheden wordt alles netjes schoongemaakt, zodat een kwalitatief hoogwaardige grijs kleurige zandcementvloer het enige is wat wij achterlaten.

Neem contact met ons op om een zandcementvloer te laten leggen

Voor een grijs kleurige zandcementdekvloer neemt u meteen contact op met ons vloerenbedrijf. U bereikt ons telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij maken graag een afspraak met u om u meer te vertellen over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Uw vloer, ons vak!