Gratis offerte aanvragen

Grijs zandcementvloer

Een grijs kleurige zandcementvloer laat u deskundig leggen door Multi Vloeren Brabant. Zowel particulieren als bedrijven profiteren van onze hoge kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid.

Cementdekvloeren
Multi Vloeren Brabant is de partner voor het laten leggen van uw grijs kleurige zandcementvloer. Voor ieder vloer leveren wij alle grondstoffen zelf zodat wij enkel gebruik hoeven te maken van uw waterkraan. De benodigde grondstoffen kunnen middels onze moderne vrachtwagencombinatie voor iedere klus apart computergestuurd worden afgewogen en gemengd. Doordat dit proces in onze eigen vrachtwagen plaatsvindt, veroorzaken wij tijdens het leggen van de vloer weinig restafval. Nadat wij de grijs kleurige zandcementvloer deskundig en snel hebben gelegd, wordt hij met een vlindermachine afgewerkt. Op deze manier bent u verzekerd van zeer hoogwaardig eindresultaat. Na de werkzaamheden wordt alles netjes schoongemaakt zodat een kwalitatief hoogwaardige grijs kleurige zandcementvloer het enige is wat wij achterlaten.

Contact
Voor een grijs kleurige zandcementdekvloer neemt u meteen contact op met Multi Vloeren Brabant. U kunt ons  telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij maken graag een afspraak met u om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!