Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een dekvloer infrezen

Het infrezen van een dekvloer kunt u uitstekend overlaten aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Ons team beschikt over de expertise en het moderne gereedschap om deze klus efficiënt en nauwkeurig uit te voeren, waardoor uw vloer perfect wordt voorbereid voor het installeren van verwarming of andere leidingwerkzaamheden.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Hulp bij het infrezen van een dekvloer

De specialisten van ons vloerenbedrijf hebben alle capaciteit in huis om u te helpen bij het infrezen van een dekvloer. Een dekvloer infrezen is een belangrijke stap die plaatsvindt vóór het aanbrengen van de eindvloer, vooral wanneer u van plan bent verwarming in de vloer te installeren. Deze methode maakt het mogelijk om de verwarmingsleidingen netjes en veilig in de cementdekvloer te integreren, zonder dat de opbouwhoogte van de vloer significant toeneemt. Het infrezen kan gedaan worden zodra de dekvloer voldoende uitgehard is, wat doorgaans na enkele weken is. Tevens is het ook mogelijk om door ons een cementdekvloer te laten vlinderen.

Laat ons een vloer infrezen

Door uw dekvloer in te frezen, behoudt u de oorspronkelijke vloerhoogte en zorgt u voor een naadloze overgang naar uw eindvloer, of dat nu tegels, hout, laminaat of een ander materiaal is. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. Indien u nog vragen hebt over het infrezen van uw dekvloer, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.