Gratis offerte aanvragen

Een dekvloer infrezen

Het infrezen van een dekvloer kunt u uitstekend overlaten aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. In 2001 openden wij de deuren toen Marco Verbruggen en Rob van Deursen besloten het bedrijf op te richten. Ze hadden beiden al flink wat ervaring in de bouwwereld, waarbij Rob als tegelzetter werkzaam is geweest. Als gezamenlijk doel hebben zij toen vol overtuiging voor vloeren gekozen.

Hulp bij het infrezen van een dekvloer

Bij Multi Vloeren Brabant hebben wij alle capaciteit in huis om u te helpen bij het infrezen van een dekvloer. Wij beschikken over een eigen vrachtwagen waarmee wij een cementdekvloer maken op elke gewenste locatie. Ter plaatse hebben wij alleen water nodig en de rest van de grondstoffen verzorgen wij. Het is ook mogelijk om een cementdekvloer te laten vlinderen. Met een dekvloer heeft u een ondervloer die cementgebonden is. Het voordeel hiervan is dat u er vervolgens elke vloerbedekking op kunt leggen die u maar wenst. Dit kan tapijt zijn, maar ook hout of zeil. De keuze is geheel aan u.

Laat ons een vloer infrezen

Wilt u graag dat ons vloerenbedrijf u helpt bij het infrezen van een dekvloer? Wacht dan niet langer en vraag via onze website geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan. Indien u nog vragen hebt, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!