Gratis offerte aanvragen

Kosten cementdekvloer

De kosten voor een cementdekvloer zijn bij Multi Vloeren Brabant altijd aantrekkelijk. Dit komt omdat wij tegen een scherpe prijs alles op het gebied van een cementdekvloer van a tot z voor u regelen. Zo hebben we een selfsupporting vrachtwagen, die ons op elke locatie van alle benodigde grondstoffen kan voorzien. We hebben enkel nog water nodig. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld geen vrachtwagen met zand te laten storten in uw voortuin.

Cementdekvloer laten aanleggen tegen een scherpe prijs

Bij Multi Vloeren Brabant bent u verzekerd van een scherpe prijs voor het aanleggen van een cementdekvloer. Wij kunnen na het storten van de cementdekvloer voor weinig kosten ook direct een tegelvloer of natuurstenen vloer leggen. Multi Vloeren Brabant staat daarnaast bekend om:

  • Kwaliteit: wij gaan altijd voor het optimale resultaat van uw cementdekvloer en dat doen we voor de beste prijs.
  • Zuiverheid: elke klus behandelen we alsof het onze eigen woning betreft.

Wij zorgen er altijd voor dat alles netjes schoon wordt achtergelaten. Omdat we een klein tweemansbedrijf zijn, werkt u altijd samen met een van de twee eigenaren. Degene waarmee u de afspraken maakt, is ook degene die uw vloer komt leggen. U weet dus wie u in huis haalt.

Wat zijn de kosten voor een cementdekvloer van Multi Vloeren Brabant?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een cementdekvloer van Multi Vloeren Brabant? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers of langskomen bij onze zaak in Boekel. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0492 – 84 04 08.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!