Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een smeervloer laten leggen

Laat een smeervloer leggen door Multi Vloeren Brabant uit Boekel. In plaats van massaal opdrachten aan te nemen, hechten wij waarde aan persoonlijk contact en een perfecte afwerking. Dit betekent dat we met ons bedrijf bewust klein zijn gebleven, waardoor we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit doen we overigens niet alleen in Brabant, maar ook in Limburg en Gelderland.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Hoe gaan wij te werk als we een smeervloer leggen?

Op een constructievloer moet een vlakke afwerkvloer komen, zodat u een toplaag kunt laten leggen. De specievloer is een smeervloer die we leggen om een solide en egale ondergrond te creëren voor uw vloerafwerking. Deze techniek omvat het aanbrengen van een mengsel van zand en cement, direct op de ondervloer. Om ervoor te zorgen dat we bij u een smeervloer kunnen leggen die de perfecte basis vormt voor elke kamer, nemen wij onze eigen materialen mee naar uw locatie. Met onze vrachtwagen heeft ons vloerenbedrijf altijd alle benodigdheden bij de hand. We hebben alleen nog water van u nodig. Wanneer we klaar zijn, zorgen we ervoor dat we alles brandschoon achterlaten.

Laat een smeervloer door ons plaatsen

Een smeervloer is een solide basis die niet alleen zorgt voor een naadloze integratie met eventuele vloerverwarming, maar ook een perfecte ondergrond is voor uw uiteindelijke vloerafwerking. Schakel professionals in om deze taak uit te voeren en geniet van de beste resultaten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.