Gratis offerte aanvragen

Smeervloer leggen

Bij Multi Vloeren Brabant laat u een smeervloer leggen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. In plaats van massaal opdrachten aan te nemen, hechten wij waarde aan een persoonlijk contact en een perfecte afwerking. Dit betekent dat we met ons bedrijf bewust klein zijn gebleven, waardoor we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit doen we overigens niet alleen in Brabant, maar ook in Limburg en Gelderland.

Service
Om ervoor te zorgen dat we bij u een smeervloer kunnen leggen die de perfecte basis vormt voor elke kamer, nemen wij onze eigen materialen mee naar uw locatie. Met onze vrachtwagen hebben we altijd alle benodigdheden bij de hand. We hebben alleen nog water van u nodig. Wanneer we klaar zijn, zorgen we ervoor dat we alles brandschoon achter laten.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Multi Vloeren Brabant u biedt of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u ook doen als u een afspraak wilt maken om een smeervloer te laten leggen. U kunt gebruik maken van nummer 0492 – 84 04 08 of van het contactformulier op de website. Of stuur een e-mail naar: info@multivloerenbrabant.nl.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!