Gratis offerte aanvragen

Smeervloeren

Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel kunt u terecht voor smeervloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u rekenen op uitstekende service en een persoonlijke aanpak wanneer wij cement smeren om een vloer te maken. Dit kunnen wij u garanderen omdat we ons bedrijf bewust klein hebben gehouden. We werken met twee man, wat betekent dat u precies weet wie er bij u over de vloer komt. Bovendien werken we met onze eigen materialen, zoals een vrachtwagen waarmee we op locatie grote en kleine projecten aanpakken.

Wat zijn smeervloeren?

Zoals de naam al zegt, kunt u bij Multi Vloeren Brabant terecht voor een aantal verschillende soorten vloeren. Cementdekvloeren en smeervloeren behoren tot onze specialiteit. Een smeervloer is een mix van zand en cement en dit is de laatste afwerklaag van een draagvloer in uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing kan het voorkomen dat de vloeren niet op gelijke hoogte liggen. Door cement te laten smeren, kunt u de vloer op gelijke hoogte brengen, zodat er één geheel ontstaat. Ons vloerenbedrijf biedt de beste vloeren aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan.

Ontdek de voordelen van het laten smeren van cement om een vloer egaal te maken

Wilt u smeervloeren laten leggen? Of wilt u liever een smeervloer laten storten? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u cement wilt laten smeren om de vloer gelijk te maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen om een duidelijk overzicht van de kosten te ontvangen.

Uw vloer, ons vak!