Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Smeervloeren

Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel kunt u terecht voor smeervloeren van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u rekenen op uitstekende service en een persoonlijke aanpak wanneer wij cement smeren om een vloer te maken. Dit kunnen wij u garanderen omdat we ons bedrijf bewust klein hebben gehouden. We werken met twee man, wat betekent dat u precies weet wie er bij u over de vloer komt. Bovendien werken we met onze eigen materialen en komen we met onze eigen vrachtwagen bij u op locatie.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een cementdekvloer en andere soorten vloeren laten leggen

Wat zijn smeervloeren?

Zoals de naam al zegt, kunt u bij ons vloerenbedrijf terecht voor een aantal soorten vloeren. Smeervloeren behoren tot onze specialiteit. Een smeervloer, ook wel een cementdekvloer, is een mix van zand en cement en dit is de laatste afwerklaag van een draagvloer in uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing kan het voorkomen dat de vloeren niet op gelijke hoogte liggen. Door cement te laten smeren, kunt u de vloer op gelijke hoogte brengen, zodat er één geheel ontstaat.

Laat uw vloer smeren door onze experts

Wilt u smeervloeren laten leggen? Of wilt u liever een smeervloer laten storten? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u cement wilt laten smeren om de vloer gelijk te maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen om een duidelijk overzicht van de kosten te ontvangen.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.