Gratis offerte aanvragen

Een specievloer

Het leggen van een specievloer is al vele jaren een specialiteit van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze werkzaamheden staan kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid altijd hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Een specievloer laten leggen: u bent verzekerd van kwaliteit

Door een specievloer door Multi Vloeren Brabant te laten leggen, bent u verzekerd van kwaliteit en uitgebreide service. Een specievloer, ook wel zandcementvloer, bestaat uit zand en cement en wordt op een ondervloer aangebracht als deklaag. Wij maken bij het leggen van een specievloer gebruik van een zeer modern vrachtwagensysteem. Dankzij dit systeem wegen en mengen we alle grondstoffen computergestuurd af in de vrachtwagen voordat ze uw woning of pand worden ingesluisd. Dit kan voor iedere ruimte nauwkeurig worden afgesteld, zodat er weinig restafval ontstaat. Nadat we uw specievloer snel en deskundig hebben gelegd, wordt de vloer met een vlindermachine afgewerkt om een slijtvaste toplaag te creëren. Vervolgens maken we de vloer schoon en leveren we deze op. Daarna kunt u een eindvloer laten plaatsen, zoals een natuurstenen vloer.

Laat ons een specievloer leggen

Ons vloerenbedrijf legt op iedere gewenste locatie een specievloer van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij maken graag een vrijblijvende oriëntatieafspraak met u, zodat u uw wensen kan voorleggen en wij u kunnen vertellen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0492 – 84 04 08 of door een e-mail te sturen naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!