Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Een specievloer

Een specievloer leggen is al vele jaren een specialiteit van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. We werken voor zowel particulieren als bedrijven, en onze rijke ervaring stelt ons in staat om elk project, groot of klein, met dezelfde toewijding en aandacht voor detail te benaderen. Bij onze werkzaamheden staan kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid altijd hoog in het vaandel.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Een specievloer laten leggen: u bent verzekerd van kwaliteit

Een specievloer, ook wel zandcementvloer, bestaat uit zand en cement en wordt op een ondervloer aangebracht als deklaag. Wij maken bij het leggen van een specievloer gebruik van een zeer modern vrachtwagensysteem. Dankzij dit systeem wegen en mengen we alle grondstoffen computergestuurd af in de vrachtwagen voordat ze uw woning of pand worden ingesluisd. Dit kan voor iedere ruimte nauwkeurig worden afgesteld, zodat er weinig restafval ontstaat. Nadat we uw specievloer snel en deskundig hebben gelegd, wordt de vloer met een vlindermachine afgewerkt om een slijtvaste toplaag te creëren. Vervolgens maken we de vloer schoon en leveren we deze op. Daarna kunt u een eindvloer laten plaatsen.

Laat ons een specievloer leggen

Ons vloerenbedrijf legt op iedere gewenste locatie een specievloer van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij maken graag een vrijblijvende oriëntatieafspraak met u, zodat u uw wensen kan voorleggen en wij u kunnen vertellen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.