Gratis offerte aanvragen

Specievloer

Het leggen van een specievloer is al vele jaren een specialiteit van Multi Vloeren Brabant. Multi Vloeren Brabant werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze werkzaamheden staan kwaliteit, herkenbaarheid en zuiverheid altijd hoog in het vaandel. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Specievloer laten leggen: verzekerd van kwaliteit
Door een specievloer door Multi Vloeren Brabant te laten leggen, bent u verzekerd van kwaliteit en uitgebreide service. Wij maken bij het leggen van een specievloer gebruik van een zeer modern vrachtwagensysteem. Dankzij dit systeem kunnen alle grondstoffen in de vrachtwagen computergestuurd worden afgewogen en gemengd, voordat ze uw woning of pand worden ingesluisd. Dit kan voor iedere ruimte nauwkeurig worden afgesteld, zodat er weinig restafval ontstaat. Nadat uw specievloer snel en deskundig is gelegd, wordt de vloer met een vlindermachine afgewerkt om een slijtvaste toplaag te creëren. Vervolgens wordt de vloer schoongemaakt en opgeleverd.

Contact
Multi Vloeren Brabant kan op iedere gewenste locatie een specievloer van zeer hoogwaardige kwaliteit leggen. Wij maken graag een vrijblijvende oriëntatieafspraak met u, zodat u uw wensen kan voorleggen en wij u kunnen vertellen welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl.

Uw vloer, ons vak!