Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Tegelvloeren leggen kunt u overlaten aan het vakmanschap van Multi Vloeren Brabant. U kunt bij ons terecht voor het leggen van tegelvloeren, maar ook voor uw cementdekvloer of natuurstenen vloer. Wij werken zowel voor zakelijke opdrachten als voor particulieren.

Efficiënt teamwork
Multi Vloeren Brabant is een kleinschalig bedrijf werkzaam in de vloeren sector. Wij werken altijd met een vast team, eventueel ondersteund door vakbekwame tegelzetters.Hierdoor kunnen wij efficiënt in teamverband werken, bij zowel grote als kleine oppervlakten. Omdat wij zowel de cement dekvloeren als de tegelvloeren leggen,kunt u direct beschikken over een compleet afgewerkte vloer. Natuurlijk staat kwaliteit hierbij bovenaan op onze prioriteiten lijst.

Meer informatie over onze werkzaamheden
Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld tegelvloeren leggen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de website, via telefoonnummer 0492 – 84 04 08 of u kunt een e-mail sturen naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij zullen u niet teleurstellen!

werkzaamheden

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.