Gratis offerte aanvragen

Vloer storten

Multi Vloeren Brabant kan een cementdekvloer komen storten. Rob en Marco hebben van het storten en leggen van vloeren hun specialisme gemaakt en doen het dan ook met liefde voor het vak. Dat betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende service en niets minder dan een perfect afgewerkte vloer.

Service
Er zijn verschillende soorten vloeren die wij bij u kunnen leggen. Veel kleine bedrijven kunnen goed met hun handen werken, maar ze kunnen niets anders aanbieden. Wij gaan een stap verder omdat we altijd onze eigen vrachtwagen in kunnen zetten waarmee we op locatie een vloer kunnen storten. Hiervoor hebben wij dan alle benodigdheden bij de hand; we hebben alleen water nodig. 

Contact
Op de website hebben we een pagina ingericht om u te informeren over de werkwijze waar wij om bekend staan. Wilt u bijvoorbeeld een cementdekvloer laten storten en kiest u voor kwaliteit? Dan horen we graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem meteen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08, stuur een e-mail naar: info@multivloerenbrabant.nl of u maakt gebruik van het online contactformulier.

werkzaamheden