Gratis offerte aanvragen

Vloeren makers

Bij Multi Vloeren Brabant vindt u professionele vloeren makers die bekend staan om kwalitatief hoogwaardige vloeren, herkenbaarheid en zuiverheid. Wij leveren als vloerenmakers cementdekvloeren, tegelvloeren en natuursteenvloeren.

Vloeren
Multi Vloeren Brabant is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit twee deskundige vloeren makers. Dit heeft voor u als voordeel dat degenen met wie u de afspraken maakt, ook altijd de personen zijn die uw vloer komen leggen. Hierdoor kunnen wij te allen tijde de hoogste kwaliteit garanderen. Onze vloeren makers zijn onder meer gespecialiseerd in het leggen van de volgende vloeren:

Voor ieder van deze vloeren geldt dat wij alle grondstoffen zelf leveren met onze eigen vrachtwagen. Bovendien beschikken wij over moderne en hoogwaardige machines, waarmee wij iedere vloer deskundig kunnen leggen en afwerken. Na onze werkzaamheden, zorgen wij dat alles weer netjes schoongemaakt wordt. Op deze manier is een schitterende en strakke vloer het enige wat wij bij u achterlaten.

Contact
De vloeren makers van Multi Vloeren Brabant hebben de afgelopen jaren vele particulieren en bedrijven geholpen met het leggen van vloeren. Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak direct een vrijblijvende afspraak met ons. Bel hiervoor naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij staan u graag te woord over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

werkzaamheden

Uw vloer, ons vak!