Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Vloerenmakers

Multi Vloeren Brabant uit Boekel kan een cementdekvloer komen storten in Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel vindt u professionele vloerenmakers die bekendstaan om kwalitatief hoogwaardige vloeren, herkenbaarheid en zuiverheid. Wij leveren als vloerenmakers diverse soorten vloeren aan zowel particulieren als bedrijven

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Welke vloeren kunt u laten leveren door ons als vloerenmakers?

Multi Vloeren Brabant is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit twee deskundige vloerenmakers. Dit heeft voor u als voordeel dat degenen met wie u de afspraken maakt, ook altijd de personen zijn die uw vloer komen leggen. Hierdoor kunnen wij te allen tijde de hoogste kwaliteit garanderen. Ons vloerenbedrijf is onder meer gespecialiseerd in het leggen van de volgende vloeren:

Voor ieder van deze vloeren geldt dat wij alle grondstoffen zelf leveren met onze eigen vrachtwagen. Bovendien beschikken wij over moderne en hoogwaardige machines, waarmee wij iedere vloer deskundig kunnen leggen en afwerken. Na onze werkzaamheden zorgen wij dat alles weer netjes schoongemaakt wordt. Op deze manier is een schitterende en strakke vloer het enige wat wij als vloerenmakers bij u achterlaten.

Laat een vloer door ons maken én leggen

Onze vloerenmakers hebben de afgelopen jaren vele particulieren en bedrijven geholpen met het leggen van cementdekvloeren en andere soorten vloeren. Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak direct een vrijblijvende afspraak met ons door contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.