Gratis offerte aanvragen

Vloerenmakers

Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel vindt u professionele vloerenmakers die bekendstaan om kwalitatief hoogwaardige vloeren, herkenbaarheid en zuiverheid. Wij leveren als vloerenmakers diverse soorten vloeren aan zowel particulieren als bedrijven.

Welke vloeren kunt u laten leveren door ons als vloerenmakers?

Multi Vloeren Brabant is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit twee deskundige vloerenmakers. Dit heeft voor u als voordeel dat degenen met wie u de afspraken maakt, ook altijd de personen zijn die uw vloer komen leggen. Hierdoor kunnen wij te allen tijde de hoogste kwaliteit garanderen. Ons vloerenbedrijf is onder meer gespecialiseerd in het leggen van de volgende vloeren:

Voor ieder van deze vloeren geldt dat wij alle grondstoffen zelf leveren met onze eigen vrachtwagen. Bovendien beschikken wij over moderne en hoogwaardige machines, waarmee wij iedere vloer deskundig kunnen leggen en afwerken. Na onze werkzaamheden, zorgen wij dat alles weer netjes schoongemaakt wordt. Op deze manier is een schitterende en strakke vloer het enige wat wij bij u achterlaten.

Laat een vloer door ons maken én leggen

De vloerenmakers van Multi Vloeren Brabant hebben de afgelopen jaren vele particulieren en bedrijven geholpen met het leggen van cementdekvloeren en andere soorten vloeren. Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak direct een vrijblijvende afspraak met ons door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl. Wij staan u graag te woord over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Uw vloer, ons vak!