Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Vloerverwarming aanleggen in een bestaande vloer

Of u nu vloerverwarming wilt laten aanleggen in uw bestaande vloer of wanneer u kiest voor een andere manier voor het aanleggen van vloerverwarming: Multi Vloeren Brabant maakt het mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd in Boekel, maar legt uw vloerverwarming aan in heel Brabant, Limburg en Gelderland. Dit doen wij in samenwerking met een vaste partner.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Vloerverwarming aanleggen in bestaande vloer kan op diverse manieren

Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen. Welke voor u het meest geschikt is, hangt af van uw huidige vloer. Zo kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming te laten aanleggen bij uw bestaande vloer. Bij deze methode wordt de vloerverwarming ingefreesd in de ondervloer. Wilt u vloerverwarming aanleggen bij een houten vloer? Dan wordt er gebruikgemaakt van een noppenplaatsysteem. Hiernaast is het bij ons ook mogelijk om vloerverwarming aan te leggen door middel van gegalvaniseerde netten of een trackerplaatsysteem.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van vloerverwarming bij uw bestaande vloer? Bekijkt u dan eens onze brochure en veelgestelde vragen. Vervolgens kunt u direct uw offerte aanvragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor vloerverwarming in Brabant? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.