Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming aanleggen in een bestaande vloer

Of u nu vloerverwarming wilt laten aanleggen in uw bestaande vloer of wanneer u kiest voor een andere manier voor het aanleggen van vloerverwarming: Multi Vloeren Brabant maakt het mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd in Boekel, maar legt uw vloerverwarming aan in heel Brabant, Limburg en Gelderland. Dit doen wij in samenwerking met een vaste partner. Iedereen heeft immers zo zijn vak. Het aanleggen van vloeren is het onze; het aanleggen van vloerverwarming is de specialiteit van onze partner. Samen creëren we keer op keer weer een prachtig eindresultaat.

Vloerverwarming aanleggen bij bestaande vloer kan op diverse manieren

Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming aan te leggen. Welke voor u het meest geschikt is? Dat hangt af van uw huidige vloer. Zo kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming te laten aanleggen bij uw bestaande vloer. Bij deze methode wordt de vloerverwarming ingefreesd in de cementdekvloer. Wilt u vloerverwarming aanleggen bij een houten vloer? Dan wordt er gebruikgemaakt van een noppenplaatsysteem. Hiernaast is het bij ons ook mogelijk om vloerverwarming aan te leggen door middel van gegalvaniseerde netten of een trackerplaatsysteem. U kunt bij ons ook uw vloerverwarming laten aanleggen in houten vloeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het aanleggen van vloerverwarming bij uw bestaande vloer? Bekijkt u dan eens onze brochure en veelgestelde vragen. Vervolgens kunt u direct uw offerte aanvragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor vloerverwarming in Brabant? Bereik ons telefonisch via 0492 – 84 04 08 of stuur een e-mail naar info@multivloerenbrabant.nl.

Bekijk ook eens:

Uw vloer, ons vak! Multi Mortel Brabant