Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming aanleggen in een houten vloer

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen in een houten vloer? Multi Vloeren Brabant uit Boekel is u graag van dienst. U laat door onze experts vakkundig uw verwarming plaatsen. Het plaatsen van verwarming in een houten vloer verschilt sterk van het plaatsen van verwarming in een vloer van cement. Onze experts zijn voorbereid op elk scenario en plaatsen uw verwarming deskundig.

Wij kunnen uw vloerverwarming deskundig aanleggen in een houten vloer

De experts van ons vloerenbedrijf weten precies wat er nodig is om een hoogwaardige vloer te plaatsen. Wanneer u vloerverwarming wilt aanleggen in een houten of bestaande vloer komt hier veel bij kijken. Dit geldt zeker voor houten vloeren. Deze vloeren kunnen namelijk minder gewicht dragen dan vloeren van cement. De verwarming mag dus niet te zwaar zijn. Daarom kunt u bij ons op verschillende manieren uw vloerverwarming aanleggen. U laat bijvoorbeeld uw vloerverwarming leggen op netten of door middel van een noppenplaatsysteem. Deze systemen zijn lichter dan gebruikelijke installatiemethoden en dus geschikt voor het aanleggen van vloerverwarming in een houten vloer.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over het aanleggen van vloerverwarming in een houten vloer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via 0492 – 84 04 08 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Uw vloer, ons vak!