Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming infrezen in Roosendaal

Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel kunnen wij voor u vloerverwarming infrezen in de omgeving van Roosendaal. Hierbij hoeft uw dekvloer niet uitgebroken te worden. Dit zorgt ervoor dat de installatie snel en goedkoop uitgevoerd kan worden. U profiteert dus snel van warme voeten en een comfortabele omgeving.

U laat door ons uw vloerverwarming infrezen

Wie altijd last van koude voeten heeft, heeft zeker baat bij een comfortabele vloerverwarming. Multi Voeren Brabant staat tot uw dienst als u vloerverwarming wilt infrezen. Door uw verwarming in te frezen, laat u vloerverwarming aanleggen in een bestaande vloer. U hoeft dus niet in een nieuwbouwwoning te wonen om te genieten van een warme vloer. Wanneer wij uw vloerverwarming infrezen, maken wij verschillende sleuven in uw vloer waar de buizen van de verwarming in geplaatst worden. Deze sleuven maken wij in een slakkenhuispatroon, zodat de hele vloer gelijkmatig warm wordt. Bovendien liggen de buizen vlak onder het vloeroppervlak. Het water in deze buizen hoeft hierdoor minder warm te worden dan water in een radiator, waardoor u profiteert van een lagere energierekening. Verwarming in uw vloer kent dus vele voordelen voor uw woning in Roosendaal.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag een beroep doen op Multi Vloeren Brabant en uw vloerverwarming laten infrezen? Aarzel dan niet langer en vraag een offerte aan. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of onze diensten in Roosendaal? Neem gerust contact met ons op en stuur ons een e-mail via info@mutlivloerenbrabant.nl of bel ons via 0492 – 84 04 08.

Uw vloer, ons vak!