Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Vloerverwarming infrezen

Een vloerverwarming in uw vloer infrezen kunt u laten doen door Multi Vloeren Brabant. Wij zijn al sinds 2001 werkzaam als vloerspecialist en zijn een erkend leerbedrijf waar we de jongere generatie alle kneepjes van het vak bijleren. U vindt ons bedrijf in Boekel, maar u kunt onze hulp ook inschakelen in de rest van Brabant, Limburg en Gelderland. Wij staan garant voor een kwaliteitsvloer met een persoonlijke service omdat wij bewust kleinschalig werken. Zo kunnen we uw wensen voor een bepaalde vloer direct doorvoeren. Uw vloer, ons vak!

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

De voordelen van een verwarming in de vloer

Vloerverwarming is een erg gezonde manier van verwarmen, omdat deze vorm verwarming minder vochtplekken en schimmels creëert dan standaard radiatorverwarming. Daarnaast is deze verwarming energiebesparend. Genoeg redenen om over te stappen naar verwarming in uw vloeren! U kunt gemakkelijk onze hulp inschakelen om uw vloerverwarming te laten infrezen in uw vloer. Wij kunnen uw vloerverwarming aanleggen in een bestaande vloer of bij nieuwbouw. U laat uw vloerverwarming door ons infrezen in Brabant en daarbuiten. Voor het infrezen van vloerverwarming kunt u bij ons terecht in:

Vraag direct een gratis offerte aan

Vraag een offerte aan om uw vloerverwarming te laten infrezen in uw vloer. Met onze prijsindicatie weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn u graag van dienst om een vloerverwarming te laten infrezen bij u thuis! Heeft u vragen over onze diensten? Laat het ons gerust weten en stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.