Nieuwste technieken

Aangesloten bij de NOA

Alles onder één dak

Wat kost een cementdekvloer?

Vraagt u zich wel eens af ‘wat kost een cementdekvloer?’ Bij Multi Vloeren Brabant uit Boekel geven we u graag een duidelijk overzicht van de kosten van een cementdekvloer. We hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren en ondervloeren en kunnen precies voor uw situatie berekenen wat de prijs is van een cementdekvloer of een dekvloer van bijvoorbeeld zandcement per m2 of m3.

Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan

Wat kost een cementdekvloer en waarvan is de prijs voor een dekvloer afhankelijk?

Wilt u weten wat een cementdekvloer kost? Een cementdekvloer is een afwerkvloer die op de draagvloer komt te liggen. Dit is een ruwe dekvloer van zandcement en de prijs per m2 of m3 hangt af van diverse factoren. De kosten van een cementdekvloer hangen af van de laagdikte en van het aantal m2. Als u dus de prijs van een dekvloer van zandcement wilt weten, is het zaak om vooraf het aantal m2 en de dikte van de vloer te bepalen. Doorgaans is de vloer zes tot zeven centimeter dik. Wilt u graag een duidelijke prijs ontvangen van een dekvloer van zandcement per m3? Vraag dan een offerte voor een cementdekvloer aan. Als u akkoord gaat met de prijs, komen we de vloer graag bij u op locatie leggen. Zo kunt u ervoor kiezen om een cementdekvloer in Limburg of in Brabant te laten leggen.

Laat ons ook een eindvloer leggen

We geven u altijd een heldere prijs per m3 voor de dekvloer van zandcement die u door ons wilt laten leggen en deze baseren we op het aantal m2. Als u akkoord gaat met de kosten van een cementdekvloer en deze door ons hebt laten leggen, kunt u ons ook inschakelen voor de aanleg van de eindvloer.

Vraag een offerte aan voor de kosten van een cementdekvloer

Als u wilt weten wat een cementdekvloer kost, vraagt u het best een offerte bij ons aan. We geven u een duidelijke prijs per m3 voor de dekvloer van zandcement die gebaseerd is op de dikte van de vloer en het aantal m2. Door vooraf een duidelijk overzicht van de kosten van een cementdekvloer aan te vragen, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen voordat u ons vloerenbedrijf uit Brabant inschakelt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer? Bij Multi Vloeren Brabant bent u aan het juiste adres! Van strakke cementdekvloeren tot prachtige tegelvloeren en efficiënte vloerverwarmingssystemen - wij hebben alles in huis. Neem vandaag nog contact op met Anoek, onze vloerenexpert, en laat ons u begeleiden naar een vloer die perfect past bij uw stijl en behoeften.